Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mike delacerda Songtekst: mean town blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mike delacerda - mean town blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mean town blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mike delacerda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mike delacerda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mean town blues .

Origineel

Lord my mother she done told me and my father done told me My father told me too, yeah my mother she done told me And my father done told me, my father told me too, it's a mean old town to live in by yourself Yeah, work for a dollar or several thousand, could not save a dime You know I worked for a dollar, or several thousand, man couldn't save a dime Ain't nobody worried and there isn't nobody's crying Yeah, I got my hands outside to get a hold on, try to get some of my cash Lord I try to get my hands outside to get a hold on, try to get some of my cash It's those great big smiles to keep us out of that trash So I packed up my suitcase and I move on down, hit that lonesome road You know I packed up my suitcase and I hit that lonesome, move on down I'm still crying to make it when the day was done

 

Vertaling

Heer, mijn moeder heeft het me verteld en mijn vader heeft het me verteld mij Mijn vader heeft het me ook verteld, ja, mijn moeder heeft het me verteld En mijn vader heeft het me verteld, mijn vader heeft het me ook verteld, het is een gemene oude stad om te wonen in je eentje Ja, werken voor een dollar of enkele duizenden, kon niet sparen een dubbeltje Weet je ik werkte voor een dollar, of een paar duizend, man kon geen cent sparen dubbeltje redden Niemand maakt zich zorgen en er is niemand die huilt Yeah, I got my hands outside to get a hold on, try to get some of my cash Heer, ik probeer mijn handen buiten te houden, probeer wat van mijn geld te krijgen cash te krijgen Het zijn die grote glimlachen die ons uit de rotzooi houden Dus pakte ik mijn koffer en ging op weg, naar die eenzame road Weet je, ik pakte mijn koffer en ik sloeg die eenzame, bewegen op naar Ik huil nog steeds dat ik het gehaald heb toen de dag voorbij was