Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mike Moran Songtekst: Guide me home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mike Moran - Guide me home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Guide me home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mike Moran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mike Moran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Guide me home .

Origineel

Now the wind has lost my sail
Now the scent has left my trail
Who will find me
Take care and side with me
Guide me back
Safely to my home
Where I belong...
Once more

Where is my star in heaven's bough
Where is my strength, I need it now
Who can save me

Lead me to my destiny
Guide me home
Safely to my home
Once more

Guide me back
Safely to my home
Once more

But how can I go on?
How can I go on this way...

 

Vertaling

Nu de wind mijn zeil slap laat hangen,
nu het spoor het mijne bijster is geraakt,
wie zal me nu nog vinden?
Bekommer je om mij en sta aan mijn kant,
Leidt me wederom veilig
terug naar mijn huis,
waar ik
thuishoor...

Waar staat mijn ster aan de hemelboog,
waar is mijn kracht gebleven, ik heb het nu nodig
Wie kan mij nog redden?

Leidt me naar mijn bestemming,
leidt me wederom
veilig
terug naar mijn huis,

Leidt me wederom
veilig
terug naar mijn huis,

Maar hoe kan ik nu verdergaan?
hoe kan ik zo nu verdergaan?