Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mike Posner Songtekst: Bow Chika Wow Wow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mike Posner - Bow Chika Wow Wow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bow Chika Wow Wow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mike Posner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mike Posner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bow Chika Wow Wow .

Origineel

Once I throw on this, once I throw on this It's over girl Once I throw on this, once I throw on this It's over girl I hear you knock, knock, knock baby, come on up I hope you got, got, got something in your cup 'Cause I'm three shots deep and I ain't tryna sleep Put your redbull on 'cause I'm ready You've been playin' naughty getting with me all night We both know exactly what you want right Tell me what you want though Tell me what you gone do, what you gone do Once I throw on this bow chicka wow wow What you gonna say You act like you gone leave But I know you would stay Down dicky, down down Girl don't even play Once I set the mood right, you gone sound like I'mma make you sound like Are you tryna make me late wait, wait, wait 'till the second day But I can't, can't, can't even comtemplate Waiting one more minute let me jump in it I brought you flowers and a teddy You've been playin' naughty getting with me all night We both know exactly what you want right Tell me what you want though Tell me what you gon' do what you gon' do Once I throw on this bow chicka wow wow What you gonna say You act like you gone leave But I know you would stay Down dicky down down Girl don't even play Once I set the mood right you gon' sound like Yeah, I can make you sound like Now I ain't even gotta say shit To make you feel alive girl you know you like that Owohowohowowoh Owohowohowowoh Say I ain't even gotta say shit To make you feel alive girl you know you like that Owohowohowowoh Owohowohowowoh Once I throw on this bow chicka wow wow What you gonna say You act like you gone leave But I know you would stay Down dicky, down down Girl don't even play Once I set the mood right you gone sound like Yeah I'mma, yeah I'mma make you... Once I throw on this, once I throw on this It's over girl Once I throw on this, once I throw on this It's over girl

 

Vertaling

Zodra ik gooi op deze, zodra ik gooi op deze Het is voorbij meisje Zodra ik gooi op deze, zodra ik gooi op deze Het is voorbij meisje Ik hoor je klop, klop, klop baby, kom op je Ik hoop dat je kreeg, kreeg, heb iets in uw kopje 'Want ik ben drie schoten diep en ik is niet slapen tryna Zet uw redbull op 'want ik ben er klaar voor Je hebt playin 'stoute krijgt met mij de hele nacht We weten allebei precies wat u wilt recht Vertel me wat je wilt maar Vertel me wat je weg doet, wat je weg doen Zodra ik gooi het op deze boog chicka wow wow Wat ga je zeggen Je doet alsof je te laten verlopen Maar ik weet dat je zou blijven Vaststelling van Dicky, down down Meisje niet eens te spelen Zodra ik de sfeer goed, je klinkt als verdwenen I'mma je klinken als Ben jij tryna maakt me laat wachten, wachten, 'wachten tot de tweede dag Maar ik kan niet, kan niet, zelfs niet comtemplate Wachten nog een minuut laat me springen in het Ik bracht je bloemen en een teddybeer Je hebt playin 'stoute krijgt met mij de hele nacht We weten allebei precies wat u wilt recht Vertel mewat je wilt maar Vertel me wat u gon 'doen wat je gon' do Zodra ik gooi het op deze boog chicka wow wow Wat ga je zeggen Je doet alsof je te laten verlopen Maar ik weet dat je zou blijven Down down down Dicky Meisje niet eens te spelen Zodra ik de stemming rechts gon 'klinken als Ja, ik kan je klinken als Nu heb ik zelfs niet moet zeggen shit Voelt u zich levend meisje je weet dat je dat Owohowohowowoh Owohowohowowoh Zeggen dat ik niet eens moet zeggen shit Voelt u zich levend meisje je weet dat je dat Owohowohowowoh Owohowohowowoh Zodra ik gooi het op deze boog chicka wow wow Wat ga je zeggen Je doet alsof je te laten verlopen Maar ik weet dat je zou blijven Vaststelling van Dicky, down down Meisje niet eens te spelen Zodra ik de stemming rechts geluid verdwenen, zoals Ja I'mma, ja I'mma je ... Zodra ik gooi op deze, zodra ik gooi op deze Het is voorbij meisje Zodra ik gooi op deze, zodra ik gooi op deze Het is voorbij meisje