Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mike posner Songtekst: déjà vu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mike posner - déjà vu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van déjà vu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mike posner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mike posner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals déjà vu .

Origineel

Let's go back, I know it's been a minute. But I can do it better than I did when I did it. You were loving me, I was loving you. You can come over and we can have deja vu. We could have deja vu. You could come over and. [Mike (Boys II Men):]. I'm gonna complete your hair do. Right before we mess that shit all up. (Mess that shit all up). I used to keep you out way pass your curfew. Look at me now, I'm all grown up. (Look at me now, I'm grown up). She was reminiscing in her mind. I'm just trying to make up for lost time. But we acting nervous. Cause we've been here before. Let's go back, I know it's been a minute. But I can do it better than I did when I did it. You were loving me, I was loving you. You can come over and we can have deja vu. We could have deja vu. You could come over and. I'm probably gonna complement your outfit. (Your outfit). Right before you take that shit all off. (Take that shit all off). Member we would sneak out of our houses?. (Our houses). Look at us now, we're all grown up. (Yeah baby, look at us now, we're grown up). She was reminiscing in her mind. I'm just trying to make up for lost time. But we acting nervous. Cause we've been here before. Let's go back, I know it's been a minute. But I can do it better than I did when I did it. You were loving me, I was loving you. You can come over and we can have deja vu. (Deja vu) We could have deja vu (deja vu). You could come over and. Nothing much has changed. You still feel the same. Don't pretend that you don't. Want to like I do. I know you think about. What it would feel like now. Come over, let's make a new memory. Let's go back, I know it's been a minute. But I can do it better than I did when I did it. You were loving me, I was loving you. You can come over and we can have deja vu. (Deja vu) We could have deja vu (deja vu). You could come over and

 

Vertaling

Laten we teruggaan, ik weet dat het een minuut geleden is. Maar ik kan het beter doen dan toen ik het deed. Jij hield van mij, ik hield van jou. Je kunt langskomen en we kunnen een déjà vu hebben. We kunnen een déjà vu hebben. Je kan langskomen en. [Mike (Boys II Men):]. Ik ga je kapsel afmaken. Net voordat we die shit helemaal verknoeien. (Mess that shit all up). Ik hield je altijd buiten tot ver na je uitgaansverbod. Kijk nu naar me, ik ben volwassen. (Kijk nu eens naar me, ik ben volwassen). Ze haalde herinneringen op in haar hoofd. Ik probeer de verloren tijd in te halen. Maar we zijn nerveus. Omdat we hier eerder zijn geweest. Laten we teruggaan, ik weet dat het een minuut geleden is. Maar ik kan het beter dan toen ik het deed. Jij hield van mij, ik hield van jou. Je kunt langskomen en we kunnen een déjà vu hebben. We kunnen een déjà vu hebben. Je kan langskomen en. Ik ga waarschijnlijk je outfit complementeren. (Je outfit). Vlak voordat je die shit uitdoet. (Trek die shit allemaal uit). En dan zouden we uit ons huis sluipen? (Onze huizen). Kijk naar ons nu, we zijn allemaal volwassen. (Ja schatje, kijk ons nu eens, we zijn volwassen). Ze haalde herinneringen op in haar hoofd. Ik probeer de verloren tijd in te halen. Maar we zijn nerveus. Omdat we hier eerder zijn geweest. Laten we teruggaan, ik weet dat het een minuut geleden is. Maar ik kan het beter dan toen ik het deed. Jij hield van mij, ik hield van jou. Je kan langskomen en we kunnen een déjà vu hebben. (Deja vu) We kunnen een deja vu hebben. (Deja vu) Je kan langskomen en. Er is niet veel veranderd. Je voelt je nog steeds hetzelfde. Doe niet alsof je dat niet doet. Wil zoals ik doe. Ik weet dat je denkt over. Hoe het nu zou voelen. Kom hier, laten we een nieuwe herinnering maken. Laten we teruggaan, ik weet dat het een minuut geleden is. Maar ik kan het beter doen dan toen ik het deed. Jij hield van mij, ik hield van jou. Je kan langskomen en we kunnen een déjà vu hebben. (Deja vu) We kunnen een deja vu hebben (deja vu). Je kan langskomen en