Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mike Posner Songtekst: Drug Dealer Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mike Posner - Drug Dealer Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Drug Dealer Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mike Posner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mike Posner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Drug Dealer Girl .

Origineel

Songwriters: Sean Michael Le Anderson, Mike Posner, Brian Wright Now you may never be on a Maybelline commercial But you always let me know when you got some purple See, I can't let you walk away, I can't let you walk away You need to light one with me So you could be my drug dealer, girl So you could be my drug dealer, girl So you could be, be, be my drug dealer, girl So you could be my drug dealer, girl You might never sell enough of this stuff to move off your street But every time I call you let me light one up for free I'm sure that you're never ever gonna be a runway model But you can make a bomb ass piece out of a water bottle And when you count my money You look so sexy to me And it might sound funny But I would by a O-Z Just to get you in my bed room Drug dealer, girl So you could be my drug dealer, girl So you could be, be, be my drug dealer, girl So you could be my drug dealer, girl Something 'bout the way that you weigh and bag my eighters You even gave me my own number to put in your pager I still never seen you cough when you hit the bong See, gimme that shit that helps me write my songs And when you count my money You look so sexy to me And it might sound funny But I would by a O-Z Just to get you in my bed room Drug dealer, girl So you could be my drug dealer, girl So you could be, be, be my drug dealer, girl So you could be my drug dealer, girl (Girlfriend) You should be my girlfriend (Girlfriend) My drug dealer and my (Girlfriend) You should be my girl (Girlfriend) Puff it, pass it, push it, pedal it (Girlfriend) Puff it, pass it, push it, pedal it (Girlfriend) Puff it, pass it, push it, pedal it Puff it, pass it, push it, push it (Drug dealer, girl) Puff it, pass it, push it, pedal it (Drug dealer, girl) Puff it, pass it, push it, pedal it (Drug dealer, girl) Puff it, pass it, push it, pedal it (Drug dealer, girl) Puff it, pass it, push it, pedal it You may never be on a Maybelline commercial But you always let me know when you got some purple See I can't let you walk away, I can't let you walk away You need to light one with me

 

Vertaling

Songwriters: Sean Michael Le Anderson, Mike Posner, Brian Wright Nu kun je nooit op een Maybelline commerciële Maar je altijd laat het me weten als je nog wat paars Kijk, ik kan niet laten lopen, kan ik je niet laten lopen U moet een licht met mij Dus je kan mijn drug dealer, meisje Dus je kan mijn drug dealer, meisje Dus je zou kunnen zijn, worden, worden mijn drugsdealer, meisje Dus je kan mijn drug dealer, meisje Je zou nooit genoeg verkopen van dit spul te verplaatsen uit uw straat Maar elke keer als ik bel je laat me licht een voor gratis Ik ben er zeker van dat je nooit je ooit gaat een start-en landingsbaan model worden Maar je kunt een bom kont stuk uit een fles water En als je mijn geld tellen Je ziet er zo sexy aan me En het klinkt misschien grappig Maar ik zou door een OZ Gewoon om je in mijn bed kamer Drugsdealer, meisje Dus je kan mijn drug dealer, meisje Dus je zou kunnen zijn, worden, worden mijn drugsdealer, meisje Dus je kan mijn drug dealer, meisje Iets 'bout de manier waarop je weegt en tas mijn eighters Je gaf me zelfs mijn eigen