Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mike Posner Songtekst: Please Dont Go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mike Posner - Please Dont Go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Please Dont Go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mike Posner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mike Posner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Please Dont Go .

Origineel

I’m in the centre, oh won’t you pick me up I’m in the centre, oh please beam me up I’m in the centre, oh won’t you pick me up, oh ooh You can say what you want to But I won’t do as I’m told to, I’m up, all night thinking about nothing, ‘Cause there’s nothing to dream about It ain’t easy living on poor part of town It ain’t easy, it’s so hard I’m in the centre, oh won’t you pick me up I’m in the centre, oh please beam me up I’m in the centre, oh won’t you pick me up I’m 64 and I’m sitting on the couch watching ‘as the world turns’, Oh I know there is nothing in this life I have done, And put my heart into, It ain’t easy living on poor part of town It ain’t easy, it’s so hard I try… I try I’m in the centre, oh won’t you pick me up I’m in the centre, oh please beam me up I’m in the centre, oh won’t you pick me up

 

Vertaling

Ik ben in het centrum, Oh, zou je pick me up Ik ben in het centrum, oh dan Beam me up Ik ben in het centrum, Oh, zou je pick me up, oh ooh Je kunt zeggen wat je wilt Maar ik zal niet doen wat ik verteld, Ik ben je, de hele nacht na te denken over niets, 'Want er is niets om over te dromen Het is niet gemakkelijk leven op arme deel van de stad Het is niet gemakkelijk, het is zo moeilijk Ik ben in het centrum, Oh, zou je pick me up Ik ben in het centrum, oh dan Beam me up Ik ben in het centrum, Oh, zou je pick me up Ik ben 64 en ik zit op de bank kijken naar 'As the World Turns', Oh ik weet er niets in dit leven heb ik gedaan, En zette mijn hart in, Het is niet gemakkelijk leven op arme deel van de stad Het is niet gemakkelijk, het is zo moeilijk Ik probeer ... ik probeer Ik ben in het centrum, Oh, zou je pick me up Ik ben in het centrum, oh dan Beam me up Ik ben in het centrum, Oh, zou je pick me up