Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mike Posner Songtekst: Rolling In The Deep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mike Posner - Rolling In The Deep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rolling In The Deep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mike Posner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mike Posner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rolling In The Deep .

Origineel

There’s a fire starting in my heart Reaching a fever pitch, it’s bringing me out the dark Finally I can see you crystal clear Go head and sell me out and I’ll lay your shit bare See how I leave with every piece of you Don’t underestimate the things that I will do There’s a fire starting in my heart Reaching a fever bitch And its bring me out the dark The scars of your love remind me of us They keep me thinking that we almost had it all The scars of your love they leave me breathless I can’t help feeling We could have had it all Rolling in the deep You had my heart and soul And you played it To the beat [Mike Poser Scatting] ? Baby I have no story to be told But I’ve heard one of you And I’m gonna make your head burn Think of me in the depths of your despair Making a home down there It Reminds you of the home we shared The scars of your love remind me of us They keep me thinking that we almost had it all The scars of your love they leave me breathless I can’t help feeling We could have had it all Rolling in the deep You had my heart and soul And you played it To the beat Throw your soul through every open door Count your blessings to find what you look for Turned my sorrow into treasured gold You pay me back in kind and reap just what you sow We could have had it all We could have had it all It all, it all it all, We could have had it all Rolling in the deep You had my heart and soul And you played it To the beat [Mike Poser Scatting] ? ba-ba-ba-baby bringing me out the dark.

 

Vertaling

Er is een beginnende brand in mijn hart Het bereiken van een Fever Pitch, het is om mij uit het donker Eindelijk kan ik zie je glashelder Go head en verkopen me uit en ik leg je shit blote Zien hoe ik vertrekken met elk stukje van je Onderschat niet de dingen die ik zal doen Er is een beginnende brand in mijn hart Het bereiken van een koorts bitch En zijn te brengen me uit het donker De littekens van je liefde doet me denken aan ons Ze houden me aan het denken dat we bijna alles gehad De littekens van uw liefde die ze laat me ademloos Ik kan het niet aan de indruk onttrekken We hadden had het allemaal Rollen in het diepe Je had mijn hart en ziel En jij het al gespeeld Op de beat [Mike Poser scatten] ? Baby Ik heb geen verhaal te vertellen Maar ik heb gehoord dat een van jullie En ik ga je hoofd te branden Denk aan mij in het diepst van je wanhoop Het maken van een huis daar beneden Het doet je denken van het huis hebben we gedeeld De littekens van je liefde doet me denken aan ons Ze houden me aan het denken dat we bijna alles gehad De littekens van uw liefde die ze laat me ademloos Ikkan het niet helpen gevoel We hadden had het allemaal Rollen in het diepe Je had mijn hart en ziel En jij het al gespeeld Op de beat Gooi je ziel door elke open deur Tel je zegeningen te vinden wat u zoekt Draaide mijn verdriet in dierbare goud U betaalt me terug in natura en pluk alleen wat je zaait We hadden had het allemaal We hadden had het allemaal Het is allemaal, het is allemaal het allemaal, We hadden had het allemaal Rollen in het diepe Je had mijn hart en ziel En jij het al gespeeld Op de beat [Mike Poser scatten] ? ba-ba-ba-baby brengt me uit het donker.