Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mike Reno Songtekst: Almost Paradis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mike Reno - Almost Paradis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Almost Paradis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mike Reno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mike Reno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Almost Paradis .

Origineel

I thouhgt that dreams belonged to other men ‘cuz each time I get close they’d fall apart again I feared my heard would beat in secrecy I faced the nights alone Oh, how could I have known That all my life I only needed you (chorus) whoa-oa ALMOST PARADISE We’re knocking on heaven’s door ALMOST PARADISE How could we ask for more? I swear that I can see forever in you eyes Paradise! It seems like perfect love so hard to find I’D almost given up You must have read my mind And all these dreams I saved for a rainy day They’re finally comin’ true I’ll share them all with you ‘now I hold the future in our hands (chorus) and in your arms salvation’s not so far away we’re getting closer, closer ervery day (chorus)

 

Vertaling

Ik thouhgt dat dromen toebehoorde aan andere mannen â € ~ cuz elke keer krijg ik dicht theyâ € ™ d weer uit elkaar vallen Ik vreesde mijn hoorde zou verslaan in het geheim Ik stond voor de nachten alleen O, hoe kon ik weten Dat al mijn leven heb ik alleen je nodig (Refrein) whoa-oa BIJNA PARADISE WEA € ™ re kloppen op Heavena € ™ s deur BIJNA PARADISE Hoe konden we vragen om meer? Ik zweer dat ik voor altijd kan zien in je ogen Paradijs! Het lijkt alsof volmaakte liefde zo moeilijk te vinden Iâ € ™ D bijna opgegeven Umoet mijn gedachten lezen En al die dromen die ik bewaard voor een regenachtige dag Theyâ € ™ re eindelijk Comina € ™ waar Iâ € ™ ll ze delen allemaal met jullie â € ~ Nu houd ik de toekomst in onze handen (Refrein) en in je armen salvationâ € ™ s niet zo ver weg WEA € ™ re steeds dichterbij, dichterbij ervery dag (Refrein)