Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mikeangelo Loconte Songtekst: Lássaymphonie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mikeangelo Loconte - Lássaymphonie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lássaymphonie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mikeangelo Loconte! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mikeangelo Loconte en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lássaymphonie .

Origineel

Cette nuit, intenable insomnie la folie me guette Je suis ce que je fuis Je subis cette cacophonie qui me scie la tкte assommante harmonie Elle me dit, tu paieras tes dйlits quoi qu'il advienne on traоne ses chaоnes ses peines (Refrain) Je voue mes nuits а l'Assasymphonie Aux requiems tuant par dйpit ce que je sиme Je voue mes nuits а l'Assasymphonie et aux blasphиmes j'avoue je maudis tout ceux qui s'aiment L'ennemi tapi dans mon esprit fкte mes dйfaites sans rйpit, me dйfie Je renie la fatal hйrйsie qui ronge mon кtre je veux renaоtre renaitre (Refrain) Je voue mes nuits а l'Assasymphonie Aux requiems tuant par dйpit ce que je sиme Je voue mes nuits а l'Assasymphonie et aux blasphиmes j'avoue je maudis tout ceux qui s'aiment Pleurent les violons de ma vie la violence de mes envies siphonnйe symphonie Dйconcertants concerto je joue sans toucher le do mon talent sonne faux je noie mon ennui dans la mйlomanie je tue mes phobies dans la dйsharmonie (Refrain) Je voue mes nuits а l'Assasymphonie Aux requiems tuant par dйpit ce que je sиme Je voue mes nuits а l'Assasymphonie et aux blasphиmes j'avoue je maudis tout ceux qui s'aiment Je voue mes nuits а l'Assasymphonie (l'Assasymphonie) J'avoue je maudistout ceux qui s'aiment.

 

Vertaling

Vanavond onhoudbaar slapeloosheid gek naar me te kijken Ik ben wat ik ben Ik leed deze kakofonie die mij zag tкte saai harmonie Ze vertelde me, je zult je dйlits betalen wat er ook gebeurt haar chaоnes op traоne verdriet (Chorus) Ik wijd mijn nachten а de assasymphonie Het requiem doden door dйpit Ik sиme Ik wijd mijn nachten а de assasymphonie en blasphиmes Ik beken dat ik vervloek alle liefhebbers De vijand op de loer in mijn gedachten fкte mijndйfaites zonder rйpit, dйfie me Ik doe afstand van de fatale hйrйsie knagen mijn worden gekocht Ik wil renaоtre herboren (Chorus) Ik wijd mijn nachten а de assasymphonie Het requiem doden door dйpit Ik sиme Ik wijd mijn nachten а de assasymphonie en blasphиmes Ik beken dat ik vervloek alle liefhebbers Huilende violen van mijn leven geweld verlanglijst siphonnйe symfonie Dйconcertants concerto Ik speel zonder het aanraken van de do mijn talent verkeerd klinkt Ik verdrink mijnproblemen in de mйlomanie Ik mijn fobieën doden dйsharmonie (Chorus) Ik wijd mijn nachten а de assasymphonie Het requiem doden door dйpit Ik sиme Ik wijd mijn nachten а de assasymphonie en blasphиmes Ik beken dat ik vervloek alle liefhebbers Ik wijd mijn nachten а de assasymphonie (de assasymphonie) Ik beken dat ik maudistout de liefhebbers.