Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mikey Wax Songtekst: You Lift Me Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mikey Wax - You Lift Me Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Lift Me Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mikey Wax! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mikey Wax en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Lift Me Up .

Origineel

I see it clear just like a picture on the wall And now I know how to steer I'm not afraid if I should fall Yeah it took some tears oh but together we were strong And now I feel a burning beat inside my heart And I feel alive for the first time in my life oh baby I feel alive tonight You lift me up Before I fall too far You lift me up You help me see the stars You pick me up When all my hope is gone You lift me up You lift me up You lift me Living in fear I couldn't see the rising sun Just felt the weight of the world every time I tried to run But you helped remind me who I am and where I'm from And now I feel a burning beat in my heart Yeah I feel alive for the first time in my life oh baby I feel alive tonight You lift me up Before I fall too far You lift me up You help me see the stars You pick me up When all my hope is gone You lift me up You lift me up You lift me Been through the fire but we walked off the pain Yeah we kept reaching higher you were with me all the way No turning back now were so alive tonight You lift me up Before I fall too far You lift me up You help me see the stars You pick me up When all my hope is gone You lift me up You lift me up You lift me More Mikey Wax lyrics ·And A Happy New Year ·So Crazy ·Catch The Midnight Flight ·Perfect Holiday ·Counting On You ·In Case I Go Again ·Long Lost Dream ·Keep Dreaming ·Fighting For ·California Skies

 

Vertaling

Ik zie het duidelijk, net als een schilderij aan de muur En nu ik weet hoe om te sturen Ik ben niet bang dat als ik zou vallen Ja, het duurde een paar tranen oh, maar samen zijn we sterk waren En nu voel ik een brandende ritme in mijn hart En ik voel me levend voor het eerst in mijn leven oh baby Ik voel me levend vanavond Je Lift Me Up Voordat ik val te ver Je Lift Me Up Je helpt me de sterren zien Je pick me up Toen al mijn hoop is weg Je Lift Me Up Je Lift Me Up Je tilt me Leven in angst kon ik niet zien de stijgendezon Voelde gewoon het gewicht van de wereld elke keer dat ik probeerde om te draaien Maar je hielp herinneren me wie ik ben en waar ik vandaan kom En nu voel ik een brandende ritme in mijn hart Ja, ik voel me levend voor het eerst in mijn leven oh baby Ik voel me levend vanavond Je Lift Me Up Voordat ik val te ver Je Lift Me Up Je helpt me de sterren zien Je pick me up Toen al mijn hoop is weg Je Lift Me Up Je Lift Me Up Je tilt me Is door de brand, maar we liepen buiten de pijn Ja we bleven het bereiken van hogere je was bij mijhelemaal Zo levend vanavond geen weg nu weer werden Je Lift Me Up Voordat ik val te ver Je Lift Me Up Je helpt me de sterren zien Je pick me up Toen al mijn hoop is weg Je Lift Me Up Je Lift Me Up Je tilt me Meer lyrics Mikey Wax En Een Gelukkig Nieuwjaar · Zo Gek · Catch The Midnight Flight · Perfect Holiday · Rekenen op u · In de zaak opnieuw ga ik · Long Lost Dream Blijf Dromen · Fighting For · California Skies