Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mikgeschair Songtekst: Let The Waters Rise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mikgeschair - Let The Waters Rise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Let The Waters Rise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mikgeschair! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mikgeschair en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Let The Waters Rise .

Origineel

Don't know where to begin Its like my world's caving in And I try but I can't control my fear Where do I go from here? sometimes its so hard to pray When You feel so far away But I am willing to go Where you want me to God, I trust You There's a raging sea Right in front of me Wants to pull me in Bring me to my knees So let the waters rise If You want them to I will follow You I will follow You I will follow You I will swim in the deep 'Cuz You'll be next to me You're in the eye of the storm And the calm of the sea You'll never out of reach God, You know where I've been You were there with me then You were faithful before You'll be faithful again I'm holding Your hand There's a raging sea Right in front of me Wants to pull me in Bring me to my knees So let the waters rise If You want them to I will follow You I will follow You I will follow You God Your love is enough You will pull me through I'm holding onto You God Your love is enough I will follow You I will follow You Ohhh There's a raging sea Right in front of me Wants to pull me in Bring me to my knees So let the waters rise If You want them to I will follow You I will follow You I will follow You

 

Vertaling

Weet niet waar te beginnen Zijn als mijn wereld afkalving En ik probeer, maar ik kan geen controle mijn angst Waar ga ik van hier? soms zijn zo moeilijk om te bidden Als je het gevoel zo ver weg Maar ik ben bereid om te gaan Waar je wilt dat ik God, ik vertrouw erop dat U Er is een woeste zee Recht voor mij Me erin wil trekken in de Breng me op mijn knieën Dus laten we het water stijgen Als je wilt dat ze Ik zal U volgen Ik zal U volgen Ik zal U volgen Ik zal zwemmen in het diepe 'Cuz U zult naast mij Je bent in het oog van de storm En de rust van de zee Je zult nooit buiten het bereik God, U weet waar ik ben geweest Je was er met mij dan Je was trouw vóór Je trouwe weer Ik houd Uw hand Er is een woeste zee Recht voor mij Me erin wil trekken in de Breng me op mijn knieën Dus laten we het water stijgen Als je wilt dat ze Ik zal U volgen Ik zal U volgen Ik zal U volgen God je liefde is genoeg Je trekt me door Ik houd op U God je liefde is genoeg Ik zal U volgen Ikzal je volgen Ohhh Er is een woeste zee Recht voor mij Me erin wil trekken in de Breng me op mijn knieën Dus laten we het water stijgen Als je wilt dat ze Ik zal U volgen Ik zal U volgen Ik zal U volgen