Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Milan Stankovic Songtekst: Ovo Je Balkan

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Milan Stankovic - Ovo Je Balkan ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ovo Je Balkan? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Milan Stankovic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Milan Stankovic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ovo Je Balkan .

Origineel

Eh… LJubice, LJubice, Praviš mi, LJubice, zazubice Eh… Stisni me, kissni me Ljubice, na grudi pritisni me Ljubiš me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd, ja bezobrazan Ne jednom, ne dvaput, tri puta me Beograd, Beograd, tri puta po naški je Balkan Balkan Balkan ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Eh… ljubice ljubice Grudi ti ljubice haubice Ljubiš me ko balavica nije te sram Beograd Beograd ja bezobrazan Ne jednom ne dvaput tri puta ne Find More lyrics at www.sweetslyrics.com Beograd Beograd tri puta po naški je Balkan Balkan Balkan ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Hop hop hop ovo je Balkan come on! Samo malo samo malo samo malo samo malo Samo malo samo malo samo malo samo malo Samo malo samo malo mu ga daj Ljubiš me ko balavica nije te sram Beograd Beograd ja bezobrazan Ne jednom ne dvaput tri puta ne Beograd Beograd tri puta po naški je

 

Vertaling

Oh ... Ljubica Ljubica Je maakt me, Ljubica, van te watertanden Eh ... Ik Shrink, kissni me Ljubica, duwt mij in de borst Balavica liefhebt, die mij, niet de schande Belgrado, Belgrado, i brutale Niet een keer, niet twee keer, drie keer tussen de Belgrado, Belgrado, driemaal per nasko is Balkan Balkan Balkan Balkan is dit een kom op zeg! Hop hop hop dit is de Balkan, kom op! Hop hop hop dit is de Balkan, kom op! Hop hop hop Dit is de Balkan, kom op! Hop hop hop de Balkan dit kom op zeg! Eh ... Ljubica Ljubica Borst ti Ljubica houwitsers Echt van me houdt, die is schaam je je niet balavica Belgrado Belgrado mij brutaal Niet een keer niet twee keer Drie keer niet Lees meer Songteksten op www.sweetslyrics.com Belgrado Belgrado drie keer per nasko Balkan Balkan Balkan Balkan is dit een kom op zeg! Hop hop hop dit is de Balkan, kom op! Deze hop hop hop kom op de Balkan! Hop hop hop dit is de Balkan, kom op! Hop hop hop dit is de Balkan, kom op! Gewoon een beetje net een beetje Gewoon een beetje net een beetje Gewoon een beetje geven om hem te Echt van me houdt, die balavicais niet de schande Belgrado Belgrado mij brutaal Niet een keer niet twee keer Drie keer niet Belgrado Belgrado drie keer per nasko