Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Milc Inc Songtekst: Blackout

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Milc Inc - Blackout ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Blackout? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Milc Inc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Milc Inc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Blackout .

Origineel

Will there be someone to hold When the lights go out Will I be left in the cold When the lights go blackout I was once The girl that made your world Stand still Don't you remember? In a corner of my mind I keep the memory Of every little thing you said When you remembered me Will there be someone to hold When the lights go out Will I be left in the cold When the lights go blackout You're the one Living underneath My skin Don't you remember? In a corner of my mind I keep the memory Of every little thing you said When you remembered me Will there be someone to hold When the lights go out Will I be left in the cold When the lights go blackout Don't you know me Don't you recognize me Don't you wonder why Will there be someone to hold When the lights go out Will I be left in the cold When the lights go out Will there be someone to hold When the lights go out Will I be left in the cold When the lights go blackout

 

Vertaling

Zal er iemand vast te houden Wanneer de lichten uitgaan Zal ik in de kou Wanneer de lichten uitgaan verduistering Ik was een keer Het meisje dat je wereld gemaakt Sta stil Heb je dat niet meer? In een hoekje van mijn geest Ik houd de herinnering Van elk klein ding dat je zei Wanneer u herinnerde me Zal er iemand vast te houden Wanneer de lichten uitgaan Zal ik in de kou Wanneer de lichten uitgaan verduistering Jij bent degene Wonen onder Mijn huid Heb je dat niet meer? In een hoekje van mijn geest Ik houd de herinnering Van elk klein ding dat je zei Wanneer u herinnerde me Zal er iemand vast te houden Wanneer de lichten uitgaan Zal ik in de kou Wanneer de lichten uitgaan verduistering Weet je niet me Herken je me Denk je niet af waarom Zal er iemand vast te houden Wanneer de lichten uitgaan Zal ik in de kou Wanneer de lichten uitgaan Zal er iemand vast te houden Wanneer de lichten uitgaan Zal ik in de kou Wanneer de lichten uitgaan verduistering