Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Milck Inc. Songtekst: Livin A Lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Milck Inc. - Livin A Lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Livin A Lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Milck Inc.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Milck Inc. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Livin A Lie .

Origineel

You put on a fight, blaming me the feeling's gone, but I know you ain't right, I never felt it all along. I hide away my fear, hoping no-one will come near, cause' they can see me when I'm trying to be me. Livin' a lie, tell me why I run and hide. Livin' a lie, you'll never know me deep inside. I put on a smile, and try to pretend that I'm all right, cause' it's only a while, 'till I can run into the night, I hide away my fear, hoping no-one will come near, cause' they can see me when I'm trying to be me. Livin' a lie, tell me why I run and hide. Livin' a lie, you'll never know me deep inside. You put on a fight, blaming me the feeling's gone, but I know you ain't right, I never felt it all along. I hide away my fear, hoping no-one will come near, cause' they can see me when I'm trying to be me. Livin' a lie, tell me why I run and hide. Livin' a lie, you'll never know me deep inside. Livin' a lie, tell me why I run and hide. Livin' a lie, you'll never know me deep inside. I hide away my fear, hoping no-one will come near, cause' they can see me when I'm trying to be me. Livin' a lie, tell me why I run and hide. Livin' a lie, you'll never know me deep inside. Livin' a lie, tell me why I run and hide. Livin' a lie, you'll never know me deep inside.

 

Vertaling

Je op een gevecht, beschuldigen mij het gevoel is weg, maar ik weet dat je niet juist is, Ik heb nooit het gevoel het allemaal mee. Ik verberg mijn angst weg, hoop dat niemand zal de buurt komen, oorzaak 'kunnen ze mij zien wanneer ik probeer te be me. Livin 'een leugen, Vertel me waarom ik rennen en verstoppen. Livin 'een leugen, je zult nooit weten me diep van binnen. Ik zette een glimlach, en probeer te doen alsof ik ben in orde, oorzaak 'het is maar een tijdje, "Tot ik kan lopen in de nacht, Ik verberg mijn angst weg, hoop dat niemand zal de buurt komen, oorzaak 'kunnen ze mij zien wanneer ik probeer te be me. Livin 'een leugen, Vertel me waarom ik rennen en verstoppen. Livin 'een leugen, je zult nooit weten me diep van binnen. Je op een gevecht, beschuldigen mij het gevoel is weg, maar ik weet dat je niet juist is, Ik heb nooit het gevoel het allemaal mee. Ik verberg mijn angst weg, hoop dat niemand zal de buurt komen, oorzaak 'kunnen ze mij zien wanneer ik probeer te be me. Livin 'een leugen, Vertel me waarom ik rennen en verstoppen. Livin 'een leugen, je zult nooit weten me diep van binnen. Livin 'een leugen, Vertel me waarom ik rennen en verstoppen. Livin 'een leugen, je zult nooit weten mediep van binnen. Ik verberg mijn angst weg, hoop dat niemand zal de buurt komen, oorzaak 'kunnen ze mij zien wanneer ik probeer te be me. Livin 'een leugen, Vertel me waarom ik rennen en verstoppen. Livin 'een leugen, je zult nooit weten me diep van binnen. Livin 'een leugen, Vertel me waarom ik rennen en verstoppen. Livin 'een leugen, je zult nooit weten me diep van binnen.