Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Songtekst: Adorey You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley - Adorey You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Adorey You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Adorey You .

Origineel

Baby, baby, are you listening Wondering where you've been all my life I just started living Oh, baby, are you listening When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy I adore you I adore you Baby can you hear me When I'm crying out for you I'm scared oh so scared But when you near me I feel like I'm standing with an army I am armed with weapons When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy I adore you I adore you I love lying next to you I could do this for eternity, you and me We're meant to be in holy matrimony God knew exactly what he was doing When he lead me to you When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy I adore you I adore you When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy I adore you I adore you

 

Vertaling

Baby, baby, luister je Vraagt ​​u zich af waar u al mijn hele leven geweest Ik ben net begonnen leven Oh, baby, luister je Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Weet dat ik moet je meer Jongen ik aanbid je Ik aanbid je Baby kan je me horen Als ik huil voor u Ik ben bang oh zo bang Maar als je in de buurt van mij Ik voel me alsof ik sta met een leger Ik ben gewapend met wapens Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Weet dat ik moetu meer Jongen ik aanbid je Ik aanbid je Ik hou liggend naast je Ik kon dit voor eeuwig doen, jij en ik We zijn bedoeld om te worden in de echt God wist precies wat hij deed Toen hij mij tot u Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Weet dat ik moet je meer Jongen ik aanbid je Ik aanbid je Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Weet dat ik moet je meer Jongen ik aanbid je Ik aanbid je