Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Songtekst: Butterfly Fly Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley - Butterfly Fly Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Butterfly Fly Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Butterfly Fly Away .

Origineel

You tucked me in, turned out the light Kept me safe and sound at night Little girls depend on things like that Brushed my teeth and combed my hair Had to drive me everywhere You were always there when I looked back You had to do it all alone Make a living, make a hope Must have been as hard as it could be And when I couldn't sleep at night Scared things wouldn't turn out right You would hold my hand and sing to me Caterpillar in the tree How you wonder who you'll be Can't go far but you can always dream Wish you may and wish you might Don't you worry, hold on tight I promise you'll there will come a day Butterfly fly away Butterfly fly away, butterfly fly away Flap your wings now you can't stay Take those dreams and make them all come true Butterfly fly away, butterfly fly away We've been waiting for this day All along and knowing just what to do Butterfly, butterfly, butterfly, butterfly fly away Butterfly fly away Butterfly fly away

 

Vertaling

Je stopte me in, draaide het licht Hield mij gezond en wel 's nachts Kleine meisjes zijn afhankelijk van dat soort dingen Geborsteld mijn tanden en kamde mijn haar Had me overal rijden Je was er altijd als ik keek terug Je moest het allemaal alleen doen Maak een living, een hoop Moeten zijn zo hard als het zou kunnen zijn En toen ik niet kon slapen 's nachts Scared dingen niet zou blijken rechts Je zou houd mijn hand en zingen voor mij Caterpillar in de boom Hoe vraag je je af wie je zult Kan niet ver, maar je kunt altijd dromen Wens je kan en wilt u misschien Maak je geen zorgen, hold on tight Ik beloof je er komt een dag Butterfly fly away Butterfly wegvliegen, vlinder vliegt weg Flap je vleugels nu je niet kan blijven Neem die dromen en maak ze allemaal uitkomen Butterfly wegvliegen, vlinder vliegt weg We hebben gewacht op deze dag Alle langs en weten precies wat te doen Vlinder, Vlinder, Vlinder, vlinder vliegt weg Butterfly fly away Butterfly fly away