Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cirus Songtekst: Wracking Ball

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cirus - Wracking Ball ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wracking Ball? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cirus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cirus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wracking Ball .

Origineel

We clawed, we chained, our hearts in vain We jumped, never asking why We kissed, I fell under your spell A love no one could deny Don't you ever say I just walked away I will always want you I can't live a lie, running for my life I will always want you I came in like a wrecking ball I never hit so hard in love All I wanted was to break your walls All you ever did was wreck me Yeah, you, you wreck me I put you high up in the sky And now, you're not coming down It slowly turned, you let me burn And now, we're ashes on the ground Don't you ever say I just walked away I will always want you I can't live a lie, running for my life I will always want you I came in like a wrecking ball I never hit so hard in love All I wanted was to break your walls All you ever did was wreck me I came in like a wrecking ball Yeah, I just closed my eyes and swung Left me crashing in a blazing fall All you ever did was wreck me Yeah, you, you wreck me I never meant to start a war I just wanted you to let me in And instead of using force I guess I should've let you win I never meant to start a war I just wanted you to let me in I guess I should've let you win Don't you ever say I just walked away I will always want you I came in like a wrecking ball I never hit so hard in love All I wanted was to break your walls All you ever did was wreck me I came in like a wrecking ball Yeah, I just closed my eyes and swung Left me crashing in a blazing fall All you ever did was wreck me Yeah, you, you wreck me

 

Vertaling

We klauwde, we geketend, ons hart vergeefs We sprongen, nooit vragen waarom We kusten, viel ik onder uw werktijd Een liefde niemand kon ontkennen Heb je nooit zeggen dat ik liep gewoon weg Ik zal altijd van je wilt Ik kan niet leven een leugen, lopen voor mijn leven Ik zal altijd van je wilt Ik kwam als een sloopkogel Ik heb nog nooit zo hard geraakt in de liefde Alles wat ik wilde was om uw muren te breken Alles wat je ooit deed was wrak mij Ja, jij, jij mij wrak Ik zet je hoog in de lucht En nu, je bent niet naar beneden Het draaide langzaam, je laatme branden En nu, we zijn as op de grond Heb je nooit zeggen dat ik liep gewoon weg Ik zal altijd van je wilt Ik kan niet leven een leugen, lopen voor mijn leven Ik zal altijd van je wilt Ik kwam als een sloopkogel Ik heb nog nooit zo hard geraakt in de liefde Alles wat ik wilde was om uw muren te breken Alles wat je ooit deed was wrak mij Ik kwam als een sloopkogel Ja, ik sloot mijn ogen en zwaaide Liet me crashen in een laaiend val Alles wat je ooit deed was wrak mij Ja, jij, jij mij wrak Ik heb nooit bedoeld om een ​​oorlog te beginnen Ik heb netwilde je me laten En in plaats van het gebruik van geweld Ik denk dat ik heb laten winnen Ik heb nooit bedoeld om een ​​oorlog te beginnen Ik wilde dat je me laten Ik denk dat ik heb laten winnen Heb je nooit zeggen dat ik liep gewoon weg Ik zal altijd van je wilt Ik kwam als een sloopkogel Ik heb nog nooit zo hard geraakt in de liefde Alles wat ik wilde was om uw muren te breken Alles wat je ooit deed was wrak mij Ik kwam als een sloopkogel Ja, ik sloot mijn ogen en zwaaide Liet me crashen in een laaiend val Alles wat je ooit deed waswrak mij Ja, jij, jij mij wrak