Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cirus Songtekst: Wrekingball

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cirus - Wrekingball ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wrekingball? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cirus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cirus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wrekingball .

Origineel

They see me rollin' They be hatin' Patrollin' they tryin' to catch me ridin. dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. My music so loud; I'm swangin'. They hopin' That they gon' catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Police think they can see me lean; I'm tint so it ain't easy to be seen. For me to see me ride by, they can see the glean And my shine on the deck and the TV screen. Ride with a new chick, she like "Hold up." Next to the Playstation controller Is a full clip and my pistola Turn a jacker into a coma. Girl, you ain't know, I'm crazy like Krayzie Bone; Just tryina bone, ain't tryin' to have no babies. Ride clean as hell so I pull in ladies. Law's on patrol; you know they hate me. Music turned all the way up and to the maximum; I can speak for some niggas tryin' to jack for some. But we packin' somethin' that we have And, um, will have a nigga locked up in the maximum Security cell. I'm grippin' oak. Music loud and I'm tippin' slow. Twins steady twistin' like hit this dough; Pull up from behind and im sittin low. Windows down, gotta stop pollution. CDs change; niggas like "Who is that producin'?" This the Play-N-Skillz when we out and cruisin' Got warrants in every city except Houston But I still ain't losin'. They see me rollin'; They be hatin'. Patrollin' And tryin. to catch me ridin. dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. My music so loud; I'm swangin'. They hopin' That they gon' catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. I been drinkin' and smokin'; holding shit 'Cause a brother can't focus. I gotta get to home 'fore the po-po's score This big ol Excursion Swervin', All up in the curve, man. Nigga been sippin' on that Hennessey And the gin again Is in again; We in the wind. Doin' a hundred while I puff on the blunt We roll another one up; We livin' like we ain't givin' a fuck. I got a revolver in my right hand (right hand) 40 oz on my lap, freezing my balls Rolla a n***a tree, green leaves and all. Comin' pretty deep, me and my dojo, I gotta hit to backstreets; Wanted by the six-pound And I got heat. glock glock shots to the block; We creep-creep. Pop-pop. Hope cops don't see me; On a low key. With no regard for the law, We dodge 'em like fuck-'em-all. But I won't get caught up And brought up On charges for none of y'all. Keep a gun in car And a blunt to spark, But, well, if you want, Nigga,poppin'you dark. Ready or not, we bust shots off in the air Krayzie Bone and Chamillionaire. They see me rollin'; They be hatin'. Patrollin' And tryin. to catch me ridin. dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. My music so loud; I'm swangin'. They hopin' That they gon' catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Do what you thinkin' so, I tried to let you go. Turn on my blinker light And then I swang it slow. A n***a upset for sure 'Cause they think they know That they catchin me with plenty of the drinkin' dro. So they get behind me, Tryin' to check my tags. Look at my rearview and they smilin', Thinkin' they'll catch me on the wrong; keep tryin' 'Cause they denyin' it's racial profilin'. Houston, TX, you can check my tags; Pull me over, try to check my slab. Glove compartment, gotta get my cash 'Cause the crooked cops'll try to come up fast. And bein' the baller that I am, I talk to them, Givin' a damn 'bout em not feeling my attitude. When they realize I ain't even ridin' dirty Bet you'll be leavin' with an even madder mood. I'ma laugh at you And then I have to cruise. You're a number two Want some more DJ Screw. You can't arrest me plus you can't sue. This a message to the law; tell 'em "We hate you." I can't be touched and tell 'em that they shoulda known. Tippin' down; I'm sittin' crooked on my chrome. Bookin' my phone; findin' a chick that i wanna bone. Like they couldn't stop me I'mma bout to pull up at your home And it's on. They see me rollin'; They be hatin'. Patrollin' And tryin. to catch me ridin. dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. My music so loud; I'm swangin'. They hopin' That they gon' catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. Tryin' to catch me ridin' dirty. (Repeat Chorus)

 

Vertaling

Ze zien me rollin ' Ze worden hatin ' Patrollin ' ze tryin 'to me Ridin vangen. vies. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Mijn muziek zo luid; Ik swangin '. Ze hopin ' Dat ze gon 'catch me Ridin' dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. De politie denkt dat ze kunnen zien me leunen; Ik ben tint zodat het niet gemakkelijkzichtbaar. Voor mij om mij te zien rijden door, kunnen ze zien het sprokkelen En mijn glans op het dek en het tv-scherm. Rijden met een nieuwe chick, ze willen "Wacht even." Naast de Playstation controller Is een volledige clip en mijn pistola Verander een jacker in een coma. Meisje, wordt je niet weet, ik ben gek als Krayzie Bone; Gewoon tryina bot, is niet tryin 'om geen kinderen te krijgen. Ride schoon als de hel, dus ik trek in dames. Wet is op patrouille, je weet dat ze me haten. Muziek draaide helemaal naar boven en tot het maximum; Ik kan spreken voor sommige niggas tryin 'naar jack voor sommigen. Maar we packin 'iets' dat we hebben En, eh, zal een nigga opgesloten in het maximale hebben Beveiliging cel. Ik ben grippin 'eik. Muziek luid en ik ben tippin 'slow. Twins gestage twistin 'like hit dit deeg; Trek van achter en im Sittin laag. Ramen naar beneden, moet stoppen vervuiling. CD's veranderen; niggas als "Wie is dat producin '" Dat de Play-N-Skillz toen we naar buiten en Cruisin ' Kreeg warrants in elke stad behalve Houston Maar ik heb nog niet losin '. Ze zien me rollin '; Ze zijnhatin '. Patrollin ' En tryin. om me te vangen Ridin. vies. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Mijn muziek zo luid; Ik swangin '. Ze hopin ' Dat ze gon 'catch me Ridin' dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Ik gedronken en Smokin '; houden stront Want een broer kan niet scherpstellen. Ik moet naar huis'Voorgrond de score van de po-po's Deze grote ol Excursie Swervin ', Alle in de bocht, man. Nigga is sippin 'op die Hennessey En weer de jenever Is weer; Wij in de wind. Doin 'honderd terwijl ik bladerdeeg op de stomp We rollen andere omhoog; We Livin 'alsof we niet givin' a fuck. Ik kreeg een revolver in mijn rechterhand (rechterhand) 40 oz op mijn schoot, bevriezen mijn ballen Rolla een *** een boom, groene bladeren en alles. Comin 'vrij diep, ik en mijn dojo, Ik moet raken om achterbuurten; Gezocht door de zes pond En ik kreegwarmte. Glock schoten om het blok; We kruipen-kruip. Pop-pop. Hoop agenten mij niet zien; Op een low key. Zonder aandacht voor de wet, We ontwijken 'em als fuck-' em-all. Maar ik zal niet verstrikt raken En opgevoed Op beschuldiging voor geen van jullie. Houd een pistool in de auto En een stomp te vonk, Maar goed, als je wilt, Nigga, poppin'you donker. Klaar of niet, buste we schoten in de lucht Krayzie Bone en Chamillionaire. Ze zien me rollin '; Zij hatin '. Patrollin ' En tryin. te vangen me Ridin. vies. Probeer tecatch me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Mijn muziek zo luid; Ik swangin '. Ze hopin ' Dat ze gon 'catch me Ridin' dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Doe wat je denken 'ja, Ik heb geprobeerd om u te laten gaan. Zet op mijn knipperlicht En toen zwaaiden ik het langzaam. Een n *** een streek zeker Omdat ze denken te weten Datze catchin me met volop de drinkin 'Dro. Dus krijgen ze achter me, Tryin 'om mijn tags controleren. Kijk naar mijn achteruitkijkspiegel en zij smilin, Denken 'ze me op het verkeerde vangen; houden tryin' Omdat ze denyin 'het is raciale profilin. Houston, TX, kunt u mijn tags te controleren; Trek me dan, probeer mijn plaat controleren. Dashboardkastje, gotta get mijn geld Want de scheve cops'll proberen te snel te komen. En bein 'de baller die ik ben, ik praat met hen, Givin 'een verdomd' bout em niet voelt mijn houding. Wanneer ze zich realiserenIk ben niet eens Ridin 'dirty Wedden dat je zult worden leavin 'met een nog meekrap stemming. Ik ben je uitlachen En dan moet ik cruise. Je bent een nummer twee Wil je wat meer DJ Screw. Je kunt me niet arresteren plus je kunt niet aanklagen. Dit is een boodschap aan de wet, zeggen ze "We hate you." Ik kan niet aangeraakt worden en vertel ze dat ze het kunnen weten. Tippin 'down, ik ben Sittin' scheef op mijn chroom. Bookin 'mijn telefoon; findin' een kuiken dat ik wil bot. Alsof ze niet kon stoppen me I'mma bout te trekken bij u thuis En het is op. Zij zienme rollin '; Zij hatin '. Patrollin ' En tryin. te vangen me Ridin. vies. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Mijn muziek zo luid; Ik ben swangin '. Ze hopin ' Dat ze gon 'catch me Ridin' dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. Probeer te vangen me Ridin 'dirty. (Repeat Chorus)