Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyprus Songtekst: 7 Things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyprus - 7 Things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 7 Things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyprus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyprus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 7 Things .

Origineel

I probably shouldn't say this But in times I get so scared When I think about the previous Relationship we shared It was awesome but we lost it It's not possible for me not to care And now we're standin' in the rain But nothing's ever gonna change until you hear My dear The seven things I hate about you The seven things I hate about you Oh you You're vain, your games You're insecure You love me, you like her You make me laugh You make me cry I don't know which side to buy Your friends they're jerks When you act like them Just to know it hurts I wanna be with the one I know And the seventh thing I hate the most that you do You make me love you It's awkward and silent As I wait for you to say What I need to hear now Your sincere apology When you mean it I'll believe it If you text it I'll delete it Let's be clear Oh, I'm not coming back You're taking seven steps here The seven things I hate about you You're vain, your games You're insecure You love me, you like her You make me laugh, you make me cry I don't know which side to buy Your friends they're jerks When you act like them Just to know it hurts I wanna be with the one I know And the seventh thing I hate the most that you do You make me love you And compared to all the great things That would take too long to write I probably should mention the seven that I like The seven things I like about you Your hair, your eyes Your old Levis When we kiss I'm hypnotized You make me laugh, you make me cry But I guess that's both I'll have to buy Your hand in mine When we're intertwined Everything's alright I wanna be with the one I know And the seventh thing I like the most that you do You make me love you You do, oh Ooh, ooh, ooh oh kus linda

 

Vertaling

Misschien zou ik het niet zeggen Maar in tijden dat ik zo bang Als ik denk over het vorige Relatie die we gedeeld Het was geweldig, maar wij verloren het Het is niet mogelijk voor mij niet de zorg En nu zijn we overeind "in de regen Maar niets ooit zal veranderen totdat u hoort Mijn lieve De zeven dingen die ik haat over u De zeven dingen die ik haat over u Oh u Je bent ijdel, je games Je bent onzeker Je houdt van me, je haar Je maakt me aan het lachen Je maakt me aan het huilen Ik weet niet welke kant te kopen Jouw vrienden ze jerks Wanneer u zich als ze Gewoon om te weten dat het pijn doet Ik wil met de degene die ik ken En de zevende ding dat ik haat de meeste die je doet You make me love you Het is onhandig en stil Als ik wacht op je om te zeggen Wat ik nodig heb nu te horen Uw oprechte verontschuldiging Als je bedoelt dat ik het geloof Als u de tekst zal ik het verwijderen Laten we duidelijk zijn Oh, ik kom niet terug Je neemt hier zeven stappen De zeven dingen die ik haat over u Je bent ijdel, je games Je bent onzeker Je houdt van me, je haar Ume aan het lachen te maken, je maakt me aan het huilen Ik weet niet welke kant te kopen Jouw vrienden ze jerks Wanneer u zich als ze Gewoon om te weten dat het pijn doet Ik wil met de degene die ik ken En de zevende ding dat ik haat de meeste die je doet You make me love you En vergeleken met alle grote dingen Dat zou te lang duren om te schrijven Misschien zou ik het noemen de zeven dat ik graag De zeven dingen die ik leuk vind aan jou Je haar, je ogen Uw oude Levis Als we kussen ik ben gehypnotiseerd Je maakt me aan het lachen, je maakt me aan het huilen Maar ik denk dat zowel ik zal moeten kopen Je hand in de mijne Als we met elkaar verweven Everything's alright Ik wil met de degene die ik ken En de zevende zaak vind ik het leukst, dat je doet You make me love you U hoeft, oh Ooh, ooh, ooh oh Kus linda