Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyprus Songtekst: Wreking Ball

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyprus - Wreking Ball ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wreking Ball? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyprus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyprus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wreking Ball .

Origineel

We clawed, we chained, our hearts in vain We jumped, never asking why We kissed, I fell under your spell A love no one could deny Don’t you ever say I just walked away I will always want you I can’t live a lie, running for my life I will always want you I came in like a wrecking ball I never hit so hard in love All I wanted was to break your walls All you ever did was break me Yeah, you wreck me I put you high up in the sky And now, you’re not coming down It slowly turned, you let me burn And now, we’re ashes on the ground Don’t you ever say I just walked away I will always want you I can’t live a lie, running for my life I will always want you I came in like a wrecking ball I never hit so hard in love All I wanted was to break your walls All you ever did was break me I came in like a wrecking ball Yeah, I just closed my eyes and swung Left me crouching in a blaze and fall All you ever did was break me Yeah, you wreck me I never meant to start a war I just wanted you to let me in And instead of using force I guess I should’ve let you in I never meant to start a war I just wanted you to let me in I guess I should’ve let you in Don’t you ever say I just walked away I will always want you I came in like a wrecking ball I never hit so hard in love All I wanted was to break your walls All you ever did was break me I came in like a wrecking ball Yeah, I just closed my eyes and swung Left me crouching in a blaze and fall All you ever did was break me Yeah, you wreck me

 

Vertaling

We klauwde, we geketend, ons hart vergeefs We sprongen, nooit vragen waarom We kusten, viel ik onder uw werktijd Een liefde niemand kon ontkennen Heb je nooit zeggen dat ik liep gewoon weg Ik zal altijd willen u Ik kan geen leugen leven, lopen voor mijn leven Ik zal altijd willen u Ik kwam als een sloopkogel Ik heb nog nooit zo hard getroffen in de liefde Alles wat ik wilde was om je muren te breken Alles wat je ooit deed was breek me Ja, je hebt me wrak Ik zet je hoog in de lucht En nu, kom je niet naar beneden Het draaide langzaam, je laatme branden En nu, we zijn as op de grond Heb je nooit zeggen dat ik liep gewoon weg Ik zal altijd willen u Ik kan geen leugen leven, lopen voor mijn leven Ik zal altijd willen u Ik kwam als een sloopkogel Ik heb nog nooit zo hard getroffen in de liefde Alles wat ik wilde was om je muren te breken Alles wat je ooit deed was breek me Ik kwam als een sloopkogel Ja, ik sloot mijn ogen en zwaaide Liet me gehurkt in een gloed en vallen Alles wat je ooit deed was breek me Ja, je hebt me wrak Ik heb nooit bedoeld om een ​​oorlog te beginnen Ik heb netwilde je me laten in En in plaats van het gebruik van geweld Ik denk dat ik heb laten in Ik heb nooit bedoeld om een ​​oorlog te beginnen Ik wilde dat je me laat in Ik denk dat ik heb laten in Heb je nooit zeggen dat ik liep gewoon weg Ik zal altijd willen u Ik kwam als een sloopkogel Ik heb nog nooit zo hard getroffen in de liefde Alles wat ik wilde was om je muren te breken Alles wat je ooit deed was breek me Ik kwam als een sloopkogel Ja, ik sloot mijn ogen en zwaaide Liet me gehurkt in een gloed en vallen Alles wat je ooit deed wasbreek me Ja, je hebt me wrak