Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyr Songtekst: These Four Walls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyr - These Four Walls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van These Four Walls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals These Four Walls .

Origineel

These four walls They whisper to me They know a secret I knew they would not keep Didn't take long for the room to fill with dust And these four walls came down around us Must have been something sent me out of my head With the words so radical And not what I meant Now I wait for a break in the silence 'cause it's all that you left Just me and these four walls again It's hard now to let you be I won't make excuses I've made my peace Didn't take long for me to lose the trust 'Cause these four walls were not strong enough Must have been something sent me out of my head With the words so radical And not what I meant Now I wait for a break in the silence 'cause it's all that you left Just me and these four walls again Yeah, it's difficult Watching us fade Knowing it's all my fault My mistake Yeah, it's difficult Letting you down Knowing it's all my fault You're not around Must have been something sent me out of my head With the words so radical And not what I meant Now I wait for a break in the silence 'cause it's all that you left Just me and these four walls again Yeah Ooh These four walls again

 

Vertaling

Deze vier muren Ze fluisteren naar mij Ze weten een geheim Ik wist dat ze niet zouden houden Duurde niet lang voor de kamer te vullen met stof En deze vier muren naar beneden kwam om ons heen Moet zijn geweest iets stuurde me uit mijn hoofd Met de woorden zo radicaal En niet wat ik bedoelde Nu wacht ik voor een pauze in de oorzaak van de stilte 'is het allemaal dat je links Alleen ik en deze vier muren opnieuw Het is moeilijk nu om u te laten worden Ik zal geen excuses Ik heb mijn vrede Duurde niet lang voor mij om het vertrouwen te verliezen 'Want deze vier muren waren niet sterk genoeg Moet zijn geweest iets stuurde me uit mijn hoofd Met de woorden zo radicaal En niet wat ik bedoelde Nu wacht ik voor een pauze in de oorzaak van de stilte 'is het allemaal dat je links Alleen ik en deze vier muren opnieuw Ja, het is moeilijk Naar ons te kijken fade Wetende dat het allemaal mijn schuld Mijn fout Ja, het is moeilijk Laat je naar beneden Wetende dat het allemaal mijn schuld Je bent niet in de buurt Moet zijn geweest iets stuurde me uit mijn hoofd Met de woorden zo radicaal En niet wat ik bedoelde Nu heb ikwachten op een pauze in de oorzaak van de stilte 'is het allemaal dat je links Alleen ik en deze vier muren opnieuw Ja Ooh Deze vier muren opnieuw