Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrcus Songtekst: Adore You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrcus - Adore You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Adore You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrcus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrcus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Adore You .

Origineel

Oh, hey, oh Baby, baby, yeah, are you listening? Wondering where you've been all my life I just started living Oh, baby, are you listening? When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy, I adore you, I adore you Baby, can you hear me? When I'm crying out for you I'm scared oh, so scared But when you're near me I feel like I'm standing with an army Of men armed with weapons, hey, oh When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy, I adore you, I adore you I love lying next to you I could do this for eternity You and me - we're meant to be In holy matrimony God knew exactly what he was doing When he led me to you When you say you love me Know I love you more (I love you more) And when you say you need me Know I need you more Boy, I adore you, I adore you When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy, I adore you, I adore you

 

Vertaling

Oh, hey, oh Baby, baby, ja, luister je? Vraagt ​​u zich af waar je al mijn hele leven ben geweest Ik ben net begonnen wonen Oh, baby, luister je? Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Weet ik heb je nodig meer Jongen, ik aanbid je, ik aanbid je Baby, kun je me horen? Toen ik huil voor u Ik ben bang oh, zo bang Maar als je in de buurt van mij Ik voel me alsof ik sta met een leger Van de mannen gewapend met wapens, hey, oh Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je houmeer En als je zegt dat je me nodig hebt Weet ik heb je nodig meer Jongen, ik aanbid je, ik aanbid je Ik hou van het liggen naast je Ik kon dit voor de eeuwigheid doen Jij en ik - we zijn bedoeld om te worden In heilige huwelijk God wist precies wat hij deed Toen hij leidde me naar jou Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik hou meer van jou (ik hou van je meer) En als je zegt dat je me nodig hebt Weet ik heb je nodig meer Jongen, ik aanbid je, ik aanbid je Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Ik weet wat je nodig hebtmeer Jongen, ik aanbid je, ik aanbid je