Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: 7 Things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - 7 Things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 7 Things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 7 Things .

Origineel

I probably shouldn't say this But at times I get so scared When I think about the previous Relationship we've shared It was awesome but we lost it It's not possible for me not to care Now we're standing in the rain But nothing's ever gonna change Until you hear, my dear The 7 things I hate about you The 7 things I hate about you You're vain, your games, you're insecure You love me, you like her You make me laugh, you make me cry I don't know which side to buy Your friends they're jerks And when you act like them, just know it hurts I wanna be with the one I know And the 7th thing I hate the most that you do You make me love you It's awkward and it's silent As I wait for you to say What I need to hear now Your sincere apology And when yuu mean it, I'll believe it If you text it, I'll delete it Let's be clear I'm not coming back You're taking 7 steps here The 7 things I hate about you You're vain, your games, you're insecure You love me, you like her You make me laugh, you make me cry I don't know which side to buy Your friends they're jerks And when you act like them, just know it hurts I wanna be with the one I know And the 7th thing I hate the most that you do You make me love you Compared to all the great things That would take too long to write I probably should mention The 7 that I like The 7 things I like about you Your hair, your eyes, you old Levi's ANd when we kiss, I'm hypnotized You make me laugh, you make me cry But I guess that's both I'll have to buy Your hand in mine When we're intertwined everything's alright I wanna be with the one I know And the 7th thing I like the most that you do You make me love you

 

Vertaling

Ik moet waarschijnlijk niet zeggen dat dit Maar soms krijg ik zo bang Als ik denk over het vorige Relatie die we hebben gedeeld Het was geweldig, maar we verloren het Het is niet mogelijk voor mij niet schelen om Nu staan we in de regen Maar niets is ooit verandering in gaat Totdat je hoort, mijn lieve De 7 dingen die ik van je haat De 7 dingen die ik van je haat Je bent ijdel, je games, je bent onzeker Je houdt van me, je haar Je maakt me aan het lachen, je maakt me aan het huilen Ik weet niet welke kant te kopen Je vrienden ze eikels En als je gedragen als zij, net weet dat het pijn doet Ik wil met de degene die ik ken En de 7de wat ik het meest haat die je doet Je maakt me love you Het is onhandig en het is stil Als ik op je wachten om te zeggen Wat ik nodig heb om te horen nu Uw oprechte excuses En wanneer yuu dat betekenen, zal ik geloven Als u de tekst, zal ik verwijderen Laten we duidelijk zijn Ik ben niet terug Je neemt 7 stappen hier De 7 dingen die ik van je haat Je bent ijdel, je games, je bent onzeker Je houdt van me, je haar Je maakt me aan het lachen,je maakt me aan het huilen Ik weet niet welke kant te kopen Je vrienden ze eikels En als je gedragen als zij, net weet dat het pijn doet Ik wil met de degene die ik ken En de 7de wat ik het meest haat die je doet Je maakt me love you Vergeleken met alle grote dingen Dat zou te lang duren om te schrijven Ik moet waarschijnlijk noemen De 7 die ik leuk vind De 7 dingen die ik graag over u Je haar, je ogen, je oude Levi's En als we zoenen, ik ben gehypnotiseerd Je maakt me aan het lachen, je maakt me aan het huilen Maar ik denk dat zowel ik zal moeten kopen Uw hand in de mijne Als we met elkaar verweven Everything's Alright Ik wil met de degene die ik ken En de 7de wat ik het leukste dat je Je maakt me love you