Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: 7 Things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - 7 Things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 7 Things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 7 Things .

Origineel

I probably shouldn't say this But at times I get so scared When I think about the previous Relationship we've shared It was awesome but we lost it It's not possible for me not to care Now we're standing in the rain But nothing's ever gonna change until you hear, my dear The 7 things I hate about you The 7 things I hate about you You're vain, your games, you're insecure You love me, you like her You make me laugh, you make me cry I don't know which side to buy You're friends, they're jerks When you act like them, just know it hurts I wanna be with the one I know And the 7th thing I hate the most that you do You make me love you It's awkward and it's silent As I wait for you to say What I need to hear now Your sincere apology And when you mean it, i'll believe it If you text it, i'll delete it Let's be clear I'm not coming back You're taking 7 steps here The 7 things I hate about you You're vain, your games, you're insecure You love me, you like her You make me laugh, you make me cry I don't know which side to buy You're friends, they're jerks When you act like them, just know it hurts I wanna be with the one I know And the 7th thing I hate the most that you do You make me love you Compared to all the great things That would take too long to write I probably should mention the 7 that I like The 7 things I like about you Your hair, your eyes, your old Levi's When we kiss i'm hypnotized You make me laugh, you make me cry But I guess that's both I'll have to buy Your hand in mine When we're intertwined, everything's alright I wanna be with the one I know And the 7th thing I like the most that you do You make me love you You do

 

Vertaling

Ik waarschijnlijk niet moeten zeggen Maar soms krijg ik zo bang Als ik denk over de vorige Relatie die we hebben gedeeld Het was geweldig, maar we verloren Het is niet mogelijk voor mij niet om zorg Nu zijn we staan in de regen Maar niets ooit's Gonna Change totdat u, mijn lieve De 7 Things I hate about you De 7 dingen die ik haat jou Je bent ijdel, je games, je bent onzeker Je houdt van mij, als je haar Je maakt me aan het lachen, je maakt me cry Ik weet niet welke kant te kopen Je vrienden, they're jerks Wanneer je handelt zoals zij, net weet dat het pijn doet Ik wil met degene die ik ken En de 7e ding haat ik het meest dat je You make me love you Het is onhandig en het is stil Terwijl ik wacht op je om te zeggen Wat ik nu horen Uw oprechte excuses En als je het zeggen, ik geloof het Als u tekst, zal ik deze verwijderen Laten we duidelijk zijn Ik ben niet terug Je bent hier met 7 stappen De 7 Things I hate about you Je bent ijdel, je games, je bent onzeker Je houdt van mij, zoals uhaar Je maakt me aan het lachen, je maakt me cry Ik weet niet welke kant te kopen Je vrienden, they're jerks Wanneer je handelt zoals zij, net weet dat het pijn doet Ik wil met degene die ik ken En de 7e ding haat ik het meest dat je You make me love you Vergeleken met alle grote dingen Dat zou te lang duren om te schrijven Ik waarschijnlijk moeten vermelden de 7 die ik graag De 7 dingen die ik graag over je Je haar, je ogen, je oude Levi's Wanneer we kiss I'm hypnotized Je maakt me aan het lachen, je maakt me cry Maar ik denk dat zowel ik zal moeten kopen Je hand in de mijne Als we met elkaar verweven, alright everything's Ik wil met degene die ik ken En de 7e dat ik net als de meeste dat u You make me love you U