Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Adore You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Adore You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Adore You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Adore You .

Origineel

Oh, oh, hey, oh ooh, ooh Baby, baby, yeah Are you listening? Wondering where you've been all my life I just started living Ooh oh, baby Are you listening? Oh When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy, I adore you I adore you Baby, can ya hear me when I'm crying out for you? I'm scared, oh, so scared But when you're near me I feel like I'm standing with an army A man armed with weapons Hey, oh When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy, I adore you I adore you I love lying next to you I could do this for eternity You and me were meant to be in holy matrimony God knew exactly what he was doing when he led me to you When you say you love me Know I love you more (I love you more) When you say you need me Know I need you more Boy, I adore you I adore you When you say you love me Know I love you more And when you say you need me Know I need you more Boy, I adore you I adore you

 

Vertaling

Oh, oh, hey, oh ooh, ooh Schatje, schatje, ja Luister je? Vraagt ​​u zich af waar u al mijn hele leven geweest Ik ben net begonnen leven Ooh oh, baby Luister je? Oh Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Weet dat ik moet je meer Tjonge, ik aanbid je Ik aanbid je Baby, kan je me horen wanneer ik huil voor u? Ik ben bang, oh, zo bang Maar als je in de buurt van mij Ik voel me alsof ik sta met een leger Een man gewapend met wapens Hey, oh Als je zegt dat je van me houdt Weet ikhou meer van je En als je zegt dat je me nodig hebt Weet dat ik moet je meer Tjonge, ik aanbid je Ik aanbid je Ik hou liggend naast je Ik kon dit voor de eeuwigheid doen Jij en ik waren bedoeld om in de echt te verbinden God wist precies wat hij deed toen hij leidde me naar u Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik hou meer van jou (Ik hou meer) Als je zegt dat je me nodig hebt Weet dat ik moet je meer Tjonge, ik aanbid je Ik aanbid je Als je zegt dat je van me houdt Weet dat ik van je hou meer En als je zegt dat je me nodig hebt Ik weet dat je nodig hebtmeer Tjonge, ik aanbid je Ik aanbid je