Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Breathe On Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Breathe On Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Breathe On Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Breathe On Me .

Origineel

Baby don´t you know you´re the one Baby don´t you know you´re the one i need So Wont you come on over here And give me the attention You can stop curreson aint got no posistion Baby don´t you know you´re the one Baby don´t you know you´re the one i need So why don´t you come on over and give it to me Breathe on me Breathe on me Show me that you love me too Cause i Want you Breathe on me Breathe on me You don´t even have to move Just breathe the truth Breathe on me Breathe on me I´m the one to give it too Just me and you Breathe on me Breathe on me Show me that you want me too Cause i love you Baby don´t you know that you were ment for me Baby don´t you know that i am the one that you need I do whatever to you let you see whatever You wanna see Baby don´t you know that you were ment for me Baby don´t you know that i am the one that you need You can let yourself bleed I show you my teeth Just set back ans breath Breathe on me Breathe on me Show me that you love me too Cause i Want you Breathe on me Breathe on me You don´t even have to move Just breathe the truth Breathe on me Breathe on me I´m the one to give it too Just me and you Breathe on me Breathe on me Show me what you wanna do Cause i love you 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven We could play it on Baby 3x Breathe on me Breathe on me Show me that you love me too Cause i Want you Breathe on me Breathe on me You don´t even have to move Just breathe the truth Breathe on me Breathe on me I´m the one to give it too Just me and you Breathe on me Breathe on me Show me what you wanna do Cause i love you 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven 60 seconds in heaven

 

Vertaling

Baby niet je weet dat je de ene Baby niet weet je dat je degene die ik nodig Dus Wont kom je op hier En geef mij de aandacht U kunt stoppen met curreson heb geen posistion Baby niet je weet dat je de ene Baby niet weet je dat je degene die ik nodig Dus waarom kom je niet op meer dan en geef het aan mij Adem op mij Adem op mij Toon me dat je mij ook de liefde Want ik wil u Adem op mij Adem op mij U hoeft zelfs niet te verplaatsen Gewoon ademen de waarheid Adem op mij Adem op mij Ik ben degene die al te geven Alleen jij en ik Adem op mij Adem op mij Laat me zien dat je me wil ook Want ik hou van jou Baby weet je niet dat je ment voor mij Baby weet je niet dat ik ben degene die je nodig hebt Ik doe alles wat om u te laten zien wat U wilt zien Baby weet je niet dat je ment voor mij Baby weet je niet dat ik ben degene die je nodig hebt Kan je je hart bloeden Ik toon u mijn tanden Net terug set Ans adem Adem op mij Adem op mij Laat me zien datje van me houdt ook Want ik wil u Adem op mij Adem op mij U hoeft zelfs niet te verplaatsen Gewoon ademen de waarheid Adem op mij Adem op mij Ik ben degene die al te geven Alleen jij en ik Adem op mij Adem op mij Toon me wat je wilt doen Want ik hou van jou 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel We konden spelen op Baby 3x Adem op mij Adem op mij Toon me dat je mij ook de liefde Want ik wil u Adem op mij Adem op mij U hoeft zelfs niet te verplaatsen Gewoon ademen de waarheid Adem op mij Adem op mij Ik ben degene die al te geven Alleen jij en ik Adem op mij Adem op mij Toon me wat je wilt doen Want ik hou van jou 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel 60 seconden in de hemel