Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Butter Fly Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Butter Fly Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Butter Fly Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Butter Fly Away .

Origineel

You tucked me in, turned out the light Kept me safe and sound at night Little girls depend on things like that Brushed my teeth and combed my hair Had to drive me everywhere You were always there when I looked back You had to do it all alone Make a living, make a home Must have been as hard as it could be And when I couldn't sleep at night Scared things wouldn't turn out right You would hold my hand and sing to me Caterpillar in the tree How you wonder who you'll be Can't go far but you can always dream Wish you may and wish you might Don't you worry, hold on tight I promise you there will come a day Butterfly fly away Butterfly fly away Flat your wings now you can't stay Take those dreams and make them all come true Butterfly fly away We've been waiting for this day All along and knowing just what to do Butterfly, butterfly, butterfly, butterfly fly away

 

Vertaling

Je stopte me in, deed het licht uit Hield me gezond en wel 's nachts Kleine meisjes zijn afhankelijk van dat soort dingen Poetste mijn tanden en kamde mijn haren Had voor mij rijden overal Je was er altijd wanneer ik terug keek Je moest het allemaal alleen doen Maak een levensstandaard, een huis Moet zijn zo hard als het kon worden En als ik kon niet slapen 's nachts Scared dingen niet zou 't rechts uit Je zou mijn hand vasthouden en zingen voor mij Caterpillar in de boom Hoe vraag je je af wie je 'll Can 't ver te gaan, maar je kunt altijd dromen Wens je kan en wilt u misschien Don 't je geen zorgen, houd stevig vast Ik beloof u er zal een dag komen Butterfly wegvliegen Butterfly wegvliegen Flat je vleugels kun je nu 't verblijf Neem die dromen en maak ze allemaal waar Butterfly wegvliegen We 'gewacht op deze dag Overal langs en weten precies wat te doen Vlinder, Vlinder, Vlinder, Vlinder wegvliegen