Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dream .

Origineel

Do me a favor Tell me what you think about me Tell me how you want this to be Go out on a limb and just dream Paint a picture Choose your colors extra light Especially what you put on my mind Imagine what it'd be like to touch the sky, yeah yeah Whoa-oh Your thoughts are gonna pick me up Do you know it's good to feel too much? Oh, you've got my head in the clouds Oh, you've got me thinking out loud The more you dream about me, the more that I believe That nothing's ever out of reach, so dream, dream, dream I breathe your visions They pull me through the coldest of nights They steer me towards that moment in time When you show me what it means to you to be mine, yeah Whoa-oh Your giving me the will to try Do you know That there's happy in these eyes? Oh, you've got my head in the clouds Oh, you've got me thinking out loud The more you dream about me, the more that I believe That nothing's ever out of reach, so dream, dream, dream Ha, it's like my birthday Every time you look at me it's like the best day Every time that you dream, yeah, yeah Whoa-oh Your thoughts are gonna pick me up Do you know it's good to feel too much? Much? Oh, you've got my head in the clouds Oh, you've got me thinking out loud The more you dream about me, the more that I believe That nothing's ever out of reach, so dream, dream, dream Dream, yeah The more you dream about me, the more that I believe That nothing's ever out of reach so dream, dream, dream Dream... Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Musi©opy om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Vertaling toevoegen Bewerk Print Ringtones Statistieken ArtiestenMiley Cyrus StatistiekenBekeken: 71 Toegevoegd op: do 8 okt 2009 Toegevoegd door: melke5 Laatst gewijzigd op: wo 18 nov 2009 ToevoegenTekst toevoegen Video toevoegen

 

Vertaling

Doe me een plezier Vertel me wat u denkt over mij Vertel me hoe je wilt dat dit Ga op een ledemaat en net droom Paint een foto Kies uw kleuren extra licht Vooral wat je op mijn geest Stel je voor hoe het zou zijn om de hemel te raken, yeah yeah Whoa-oh Je gedachten zijn gonna pick me up Weet je het is goed om te voelen te veel? Oh, je hebt mijn hoofd in de wolken Oh, je hebt me hardop denken Hoe meer je droom over mij, hoe meer dat ik geloof Dat heeft niets ooit buiten bereik, dus droom, droom, droom Ik adem je visioenen Ze trekken me door de koudste nachten Ze sturen me naar dat moment in de tijd Wanneer u mij wat het betekent om je van mij, yeah Whoa-oh Je geeft me de wil om te proberen Weet je Dat is er gelukkig in deze ogen? Oh, je hebt mijn hoofd in de wolken Oh, je hebt me hardop denken Hoe meer je droom over mij, hoe meer dat ik geloof Dat heeft niets ooit buiten bereik, dus droom, droom, droom Ha, het isals mijn verjaardag Elke keer als je kijkt naar mij het is als de beste dag Elke keer dat je droomt, yeah, yeah Whoa-oh Je gedachten zijn gonna pick me up Weet je het is goed om te voelen te veel? Much? Oh, je hebt mijn hoofd in de wolken Oh, je hebt me hardop denken Hoe meer je droom over mij, hoe meer dat ik geloof Dat heeft niets ooit buiten bereik, dus droom, droom, droom Dream, yeah Hoe meer je droom over mij, hoe meer dat ik geloof Dat heeft niets ooit buiten het bereik zo droom, droom, droom Dream ... Songteksten.net heeft Toestemming van Stichting Musi © opy om deze songtekst te tonen. De songteksten Mogen niet anders dan voor prive-gebruik Gebruikt worden, Iedere andere Verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Vertaling toevoegen Bewerk Afdrukken Ringtones Statistieken ArtiestenMiley Cyrus StatistiekenBekeken: 71 Toegevoegd op: do 8 Okt 2009 Toegevoegd door: melke5 Laatst gewijzigd op: wo 18 nov 2009 ToevoegenTekst toevoegen Video toevoegen