Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: I Miss You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - I Miss You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Miss You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Miss You .

Origineel

Lyrics to I Miss You : Sha-la-la-la-la, sha-la-la-la-la You used to call me your angel Said I was sent straight down from heaven You'd hold me close in your arms I loved the way you felt so strong I never wanted you to leave I wanted you to stay here holding me [CHORUS:] I miss you I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you, sha la la la la I miss you You used to call me your dreamer And now I'm living out my dream Oh how I wish you could see Everything that's happening for me I'm thinking back on the past It's true that time is flying by too fast [CHORUS] I know you're in a better place, yeah But I wish that I could see your face, oh I know you're where you need to be Even though it's not here with me [CHORUS x2]

 

Vertaling

Lyrics to I Miss You: Sha-la-la-la-la, sha-la-la-la-la U gebruikt om me je engel bel Zei dat ik recht naar beneden uit de hemel gezonden You'd hold me in je armen sluiten Ik hield van de manier waarop je voelde zo sterk Ik wilde nooit dat je weggaat Ik wilde dat je hier blijven houden me [Chorus:] Ik mis je I miss your smile En ik nog traan Af en toe een tijdje En zelfs al is het nu anders Je bent hier nog een of andere manier Mijn hart zal niet laten gaan En ik moet u weten I miss you, sha la la la la Ik mis je U gebruikt om mij te bellen uw dromer En nu ben ik leef mijn droom Oh hoe ik wens u kon zien Alles wat er gebeurt voor mij Ik denk terug op het verleden Het is waar dat de tijd vliegt door te snel [CHORUS] Ik weet dat je in een betere plaats, ja Maar ik wou dat ik je gezicht, oh kon zien Ik weet dat je waar je moet zijn Ook al is het hier niet bij mij [CHORUS x2]