Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Im Just A Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Im Just A Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Im Just A Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Im Just A Girl .

Origineel

Finally, I've been waiting for this moment, For you to see, The real me. It's been an illusion. But I never meant to fool you. I got caught up in a fantasy. I'm just a girl, with a dream that got the best of me. In a world, that believes fame is everything. Got out of touch, whit the ones who gave me my wings to fly. To fly. People say, that the world is like a stage. Guess I confused, the roles I play. I've been away from home for so long. that I almost forgot where I belong. I'm just a girl, with a dream that got the best of me. In a world, that believes fame is everything. Got out of touch, whit the ones who gave me my wings to fly. To fly. It's so easy to forget what really matters in this life. Ít's so hard to live with regrets but I promise I will try, to be a better me, from now on. I'm sorry I didn't mean to do you wrong. I'm just a girl, with a dream that got the best of me. In a world, that believes fame is everything. Got out of touch, whit the ones who gave me my wings to fly. To fly. To fly. To fly. You gave me my wings so I can fly. I can fly. I'm just a girl.

 

Vertaling

Ten slotte, Ik heb gewacht op dit moment, Voor u om te zien, De echte ik. Het is een illusie. Maar ik heb nooit bedoeld om u te misleiden. Ik ben gevangen in een fantasie. Ik ben gewoon een meisje, met een droom die het beste van mij kreeg. In een wereld, is van mening dat de roem is alles. Heb je het contact, whit degenen die gaf me mijn vleugels om te vliegen. Om te vliegen. Mensen zeggen, dat de wereld als een podium. Ik denk dat ik in de war, de rollen die ik speel. Ik ben weg geweest van huis voor zo lang. dat ik bijna vergeten waar ik thuishoor. Ik ben gewoon een meisje, met een droom die het beste van mij kreeg. In een wereld, is van mening dat de roem is alles. Heb je het contact, whit degenen die gaf me mijn vleugels om te vliegen. Om te vliegen. Het is zo makkelijk om te vergeten wat echt belangrijk is in dit leven. A t is zo moeilijk te leven met spijt, maar ik beloof dat ik zal proberen, moet een betere mij, van nu af aan. Het spijt me Ik wilde niet te doen je het mis. Ik ben gewoon een meisje, met een droom die het beste van mij kreeg. In een wereld, is van mening dat de roem is alles. Heb je het contact, whit dedegenen die gaf me mijn vleugels om te vliegen. Om te vliegen. Om te vliegen. Om te vliegen. Je gaf me mijn vleugels zodat ik kan vliegen. Ik kan vliegen. Ik ben gewoon een meisje.