Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: I'm Just A Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - I'm Just A Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm Just A Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm Just A Girl .

Origineel

Finally, I've been waiting for this moment, For you to see, The real me. It's been an illusion. But I never meant to fool you. I got caught up in a fantasy. I'm just a girl, with a dream that got the best of me. In a world, that believes fame is everything. Got out of touch, whit the ones who gave me my wings to fly. To fly. People say, that the world is like a stage. Guess I confused, the roles I play. I've been away from home for so long. that I almost forgot where I belong. I'm just a girl, with a dream that got the best of me. In a world, that believes fame is everything. Got out of touch, whit the ones who gave me my wings to fly. To fly. It's so easy to forget what really matters in this life. Ít's so hard to live with regrets but I promise I will try, to be a better me, from now on. I'm sorry I didn't mean to do you wrong. I'm just a girl, with a dream that got the best of me. In a world, that believes fame is everything. Got out of touch, whit the ones who gave me my wings to fly. To fly. To fly. To fly. You gave me my wings so I can fly. I can fly. I'm just a girl.

 

Vertaling

Tenslotte Ik heb gewacht op dit moment, Voor u te zien, De echte ik. Het is al een illusie. Maar ik heb nooit de bedoeling dat je gek. Ik heb gevangen in een fantasie. Ik ben gewoon een meisje, met een droom die het beste van me kreeg. In een wereld, dat gelooft roem is alles. Got out of touch, whit degenen die gaf me mijn vleugels om te vliegen. Te vliegen. Mensen zeggen dat de wereld is als een podium. Ik denk dat ik in de war, de rollen ik speel. Ik ben weg geweest van huis zo lang. ik bijna vergeten waar ik thuishoor. Ik ben gewoon een meisje, met een droom die het beste van me kreeg. In een wereld, dat gelooft roem is alles. Got out of touch, whit degenen die gaf me mijn vleugels om te vliegen. Te vliegen. Het is zo makkelijk om te vergeten wat echt belangrijk is in dit leven. Het is zo moeilijk om te leven met spijt, maar ik beloof dat ik zal proberen, om een betere mij vanaf nu. Spijt Ik wist niet dat je verkeerd doen. Ik ben gewoon een meisje, met een droom die het beste van me kreeg. In een wereld, dat gelooft roem is alles. Got out of touch, whit dedegenen die gaf me mijn vleugels te vliegen. Te vliegen. Te vliegen. Te vliegen. Je gaf me mijn vleugels, zodat ik kan vliegen. Ik kan vliegen. Ik ben gewoon een meisje.