Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Love That Let's Go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Love That Let's Go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love That Let's Go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love That Let's Go .

Origineel

There's a gold frame That sits by the window And my heart breaks A little more each time I try To picture the memory inside There's an old book That's too hard to read it But if you look You'll see how you look through my eyes By now one more chapter's gone by And I know (Chorus) It's time to move on Even though I'm not ready I've got to be strong And trust where you're heading And even though it's not easy (It's not easy) Right now the right Kind of love Is the love that let's go go There's an old dance That we've done forever You give me your hand But let me decide when to reach You always let me be me But now's my time to take chances And fine my own wings And whatever happens I know you'll be there wating for me (Chorus) It's time to move on Even thoguh I'm not ready I've got to be strong And trust where I'm heading And even though it's not easy (It's not easy) I know the right kind of love Dosn't wanna miss the future By staying in the past It will always hold on But never hold you back And even though it's not easy (It's not easy) Right now the right kind of love Is the love that lets go go (It's time to move on) With the love that let's go

 

Vertaling

Er is een gouden frame Dat zit bij het raam En mijn hart breekt Een beetje meer elke keer als ik probeer Aan de foto van het geheugen binnen Er is een oud boek Dat is te moeilijk om te lezen Maar als je kijkt Je zult zien hoe je kijkt door mijn ogen Nu nog een hoofdstuk is gegaan door En ik weet (Chorus) Het is tijd om verder te gaan Ook al ben ik nog niet klaar Ik heb sterk te zijn En het vertrouwen waar je post En zelfs al is het niet eenvoudig (Het is niet makkelijk) Nu de juiste Soort liefde Is de liefde die laten we go go Er is een oude dans Dat we altijd gedaan Je geeft me je hand Maar laat mij beslissen wanneer te bereiken Je altijd laat me me Maar nu is mijn tijd om kansen En fijn mijn eigen vleugels En wat er ook gebeurt Ik weet dat je er wating voor mij (Chorus) Het is tijd om verder te gaan Zelfs thoguh Ik ben nog niet klaar Ik heb sterk te zijn En vertrouwen waar ik ben op weg En zelfs al is het niet eenvoudig (Het is niet makkelijk) Ik weet dat de juiste soort liefde Dosn't wil de toekomst te missen Door een verblijf in het verleden Het zal altijdhouden op Maar nooit meer terug houd je En zelfs al is het niet eenvoudig (Het is niet makkelijk) Nu de juiste soort liefde Is de liefde waarmee go go (Het is tijd om verder te gaan) Met de liefde die we gaan