Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miley cyrus Songtekst: one in a million

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miley cyrus - one in a million ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one in a million? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miley cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miley cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one in a million .

Origineel

How did I get here? I turned around and there you were. I didn't think twice or rationalize. Cuz somehow I knew. That there was more than just chemistry. I mean I knew you were kind of into me. But I figured it's too. Good to be true. I said pinch me where's the catch this time. Can't find a single cloud in the sky. Help me before I get used to this guy. They say that good things take time. But really great things happen in the blink of an eye. Though the chances to meet somebody like you were a million. to one. I can not believe it, whoa oh. You're one in a million. All this time I was looking for love. Trying to make things work. They weren't good enough. Til I thought I'm through. Said I'm done. Then stumbled into the arms of the one. You're making me laugh about the silliest stuff. Say that I'm your diamond in the rough. When I'm mad at you. You come with your velvet touch. Can't believe that I'm so lucky. I have never felt so happy. Every time I see that sparkle in your eyes. They say that good things take time. But really great things happen in the blink of an eye. Though the chances to meet somebody like you were a million. to one. I can not believe it, oh whoa. You're one in a million, (yea yea). All this time I was looking for love. Trying to make things work. They weren't good enough. Til I thought I'm through. Said I'm done. Then stumbled into the arms of the one. I said pinch me. Where's the catch this time. Can't find a single cloud in the sky. Help me before I get used to this guy. They say that good things take time. But really great things happen in a blink of an eye. Thoug the chances to meet somebody like you were a. million to one. I can not believe it. Oh oh whoa yea yea. They say that good things take time. But really great things happen in the blink of an eye. About the chances to meet somebody like you were. a million to one. I can not believe it oh, oh. You're one in a million. Yeah. One in a million. Yeah. You're one in a million

 

Vertaling

Hoe ben ik hier gekomen? Ik draaide me om en daar was je. Ik dacht niet twee keer na of rationaliseerde. Omdat ik het op de een of andere manier wist. Dat er meer was dan alleen chemie. Ik bedoel, ik wist dat je me wel zag zitten. Maar ik dacht dat het te... Goed om waar te zijn. Ik zei, knijp me, waar zit het addertje deze keer? Ik kan geen enkel wolkje aan de lucht vinden. Help me voordat ik aan deze kerel gewend raak. Ze zeggen dat goede dingen tijd nodig hebben. Maar echt grote dingen gebeuren in een oogwenk. Al waren de kansen om iemand als jij te ontmoeten een miljoen. tegen een. Ik kan het niet geloven, whoa oh. Je bent één op een miljoen. Al die tijd was ik op zoek naar liefde. Proberen om dingen te laten werken. Ze waren niet goed genoeg. Tot ik dacht dat ik er klaar mee was. Zei dat ik klaar was. Toen struikelde ik in de armen van die ene. Je maakt me aan het lachen om de domste dingen. Zeggen dat ik je ruwe diamant ben. Wanneer ik boos op je ben. Je komt met je fluwelen aanraking. Kan niet geloven dat ik zo gelukkig ben. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Elke keer als ik die glinstering in je ogen zie. Ze zeggen dat goede dingen tijd nodig hebben. Maar echt grote dingen gebeuren in een oogwenk. Hoewel de kans om iemand als jij te ontmoeten een miljoen tegen één was. Ik kan het niet geloven, oh whoa. Je bent één op een miljoen. Al die tijd was ik op zoek naar liefde. Proberen om dingen te laten werken. Ze waren niet goed genoeg. Tot ik dacht dat ik er klaar mee was. Zei dat ik er klaar mee was. Toen struikelde ik in de armen van die ene. Ik zei, knijp me. Waar zit het addertje deze keer. Ik kan geen enkel wolkje aan de lucht vinden. Help me voordat ik gewend raak aan deze man. Ze zeggen dat goede dingen tijd nodig hebben. Maar echt grote dingen gebeuren in een oogwenk. Ik dacht dat de kans om iemand als jij te ontmoeten een miljoen tegen een was. Ik kan het niet geloven. Oh, whoa, ja, ja. Ze zeggen dat goede dingen tijd kosten. Maar echt grote dingen gebeuren in een oogwenk. De kans om iemand als jij te ontmoeten was een miljoen tegen een. Ik kan het niet geloven, oh, oh. Je bent één op een miljoen. Ja. Eén uit een miljoen. Ja. Je bent één uit een miljoen