Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: One In A Million

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - One In A Million ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van One In A Million? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals One In A Million .

Origineel

How did I get here? I turned around and there you were I didn't think twice Or rationalize 'Cause somehow I knew That there was more than just chemistry I mean I knew you were kinda of into me But I figured it's too good to be true I said pinch me Where's the catch this time Can't find a single cloud in the sky Help me before I get used to this guy They say that good things take time But really great things happen in a blink of an eye Thought the chances to meet somebody like you were a million to one I can't believe it (o woah) You're one in a million All this time I was looking for love Trying to make things work That weren't good enough 'Til I thought I'm through, said I'm done And stumbled into the arms of the one You're making me laugh about the silliest stuff Say that I'm your diamond in the rough When I'm mad at you You come with your velvet touch Can't believe that I'm so lucky I have never felt so happy Every time I see that sparkle in your eyes They say that good things take time (Woo!) But really great things happen in a blink of an eye Thought the chances to meet somebody like you were a million to one I can't believe it (o woah) You're one in a million Yeah-yeah All this time I was looking for love Trying to make things work That weren't good enough 'Til I thought I'm through, said I'm done And stumbled into the arms of the one I said pinch me Where's the catch this time Can't find a single cloud in the sky Help me before I get used to this guy They say that good things take time But really great things happen in a blink of an eye Thought the chances to meet somebody like you were a million to one I can't believe it (o woah) Yeah-yeah They say that good things take time (Woo!) But really great things happen in a blink of an eye Thought the chances to meet somebody like you were a million to one I can't believe it (o woah) You're one in a million Yeah One in a million You're one in a million

 

Vertaling

Hoe ben ik hier gekomen? Ik draaide me om en daar waren Ik heb niet lang na te denken Of te rationaliseren 'Want ik wist Dat er meer dan alleen de chemie Ik bedoel, ik wist dat je een beetje van in mij Maar ik dacht dat het te mooi is om waar te zijn Ik zei pinch me Waar zit het addertje deze tijd Kunt u niet vinden een enkele wolk in de hemel Help me voordat ik wennen aan deze kerel Ze zeggen dat goede dingen hebben tijd nodig Maar echt grote dingen gebeuren in een knipperen van een oog Dacht dat de kans om iemand te ontmoeten alsof je een op een miljoen Ik kan het niet geloven (woah o) Je bent een op een miljoen Al die tijd was ik op zoek naar liefde Proberen om dingen te laten werken Dat waren niet goed genoeg 'Til Ik dacht dat ik klaar ben, zei ik ben klaar En strompelde in de armen van de ene Je maakt me aan het lachen over de domste dingen Zeggen dat ik uw ruwe diamant ben Als ik boos op je U komt met uw Velvet Touch Kan niet geloven dat ik ben zo gelukkig Ik heb nog nooit voelde me zo gelukkig Elke keer als ik zie dat schittering in je ogen Ze zeggen datgoede dingen kost tijd (Woo!) Maar echt grote dingen gebeuren in een knipperen van een oog Dacht dat de kans om iemand te ontmoeten alsof je een op een miljoen Ik kan het niet geloven (woah o) Je bent een op een miljoen Yeah-yeah Al die tijd was ik op zoek naar liefde Proberen om dingen te laten werken Dat waren niet goed genoeg 'Til Ik dacht dat ik klaar ben, zei ik ben klaar En strompelde in de armen van de ene Ik zei pinch me Waar zit het addertje deze tijd Kunt u niet vinden een enkele wolk in de hemel Help me voordat ik wennen aan deze kerel Ze zeggen dat goede dingen hebben tijd nodig Maar echt grote dingen gebeuren in een knipperen van een oog Dacht dat de kans om iemand te ontmoeten alsof je een op een miljoen Ik kan het niet geloven (woah o) Yeah-yeah Ze zeggen dat goede dingen hebben tijd nodig (Woo!) Maar echt grote dingen gebeuren in een knipperen van een oog Dacht dat de kans om iemand te ontmoeten alsof je een op een miljoen Ik kan het niet geloven (woah o) Je bent een op een miljoen Ja Een op een miljoen Je bent een op een miljoen