Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Robot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Robot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Robot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Robot .

Origineel

It's been like this from the start One piece after another to make my heart You mistake the game for being smart “Stand here”, “sell this”, and “hit your mark” But the sound of the steel And the crush and the grind It screams to remind you to decide my life But in time it all dies There's nothing left inside Just rusted metal that was never even mine I would scream But I'm just this hallow shell Waiting here, begging please Set me free so I can feel Hey Stop trying to live my life for me I need to breathe, I'm not your robot Stop telling me I'm part of the big machine I'm breaking free, can't you see? I can't love, I can't speak Without somebody else operating me You gave me eyes and now I see I'm not your robot, I'm just me All this time I've been misled There was nothing but crossed wires in my head I've been taught to think that what I feel Doesn't matter at all until you say it's real I would scream But I'm just this hallow shell Waiting here, begging please Set me free so I can feel Hey Stop trying to live my life for me I need to breathe, I'm not your robot Stop telling me I'm part of the big machine I'm breaking free, can't you see? I can't love, I can't speak Without somebody else operating me You gave me eyes and now I see I'm not your robot, I'm just me I'm not your robot, I'm just me I'm not your robot I would scream But I'm just this hallow shell Waiting here, begging please Set me free so I can feel Hey Stop trying to live my life for me I need to breathe, I'm not your robot Stop telling me I'm part of the big machine I'm breaking free, can't you see? I can't love, I can't speak Without somebody else operating me You gave me eyes and now I see I'm not your robot, I'm just me I'm not your robot, I'm just me I'm not your robot

 

Vertaling

Het is al zo vanaf het begin Een stuk na de andere om mijn hart te maken U vergist het spel omdat je een slim "Blijf hier", "verkopen dit", en "hit Your Mark" Maar het geluid van de stalen En de crush-en de maling Het schreeuwt om u te herinneren om te beslissen mijn leven Maar in de tijd sterft hij alle Er is niets meer overgebleven binnenin Net verroest metaal dat nooit werd zelfs mijne Ik zou schreeuwen Maar ik ben gewoon deze heiligen shell Wacht hier, bedelen dan Set me free, dus ik kan voelen He Stop met het proberen om mijn leven voor me leven Ik moet ademen, ik ben niet je robot Stop met me te vertellen Ik ben een deel van de grote machine Ik breek vrij, kan je niet zien? Ik kan de liefde niet, ik kan niet spreken Zonder iemand anders die me Je gaf me de ogen en nu zie ik Ik ben niet je robot, ik ben gewoon me Al die tijd heb ik misleid Er was niets, maar gekruiste draden in mijn hoofd Ik heb geleerd om te denken dat wat ik voel Maakt niet uit op alle tot u zeggen dat het echt is Ik zou schreeuwen Maar ik ben gewoon deze heiligen shell Wacht hier, bedelendan Set me free, dus ik kan voelen He Stop met het proberen om mijn leven voor me leven Ik moet ademen, ik ben niet je robot Stop met me te vertellen Ik ben een deel van de grote machine Ik breek vrij, kan je niet zien? Ik kan de liefde niet, ik kan niet spreken Zonder iemand anders die me Je gaf me de ogen en nu zie ik Ik ben niet je robot, ik ben gewoon me Ik ben niet je robot, ik ben gewoon me Ik ben niet je robot Ik zou schreeuwen Maar ik ben gewoon deze heiligen shell Wacht hier, bedelen dan Set me free, dus ik kan voelen He Stop met het proberen om mijn leven voor me leven Ik moet ademen, ik ben niet je robot Stop met me te vertellen Ik ben een deel van de grote machine Ik breek vrij, kan je niet zien? Ik kan de liefde niet, ik kan niet spreken Zonder iemand anders die me Je gaf me de ogen en nu zie ik Ik ben niet je robot, ik ben gewoon me Ik ben niet je robot, ik ben gewoon me Ik ben niet je robot