Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: See You Again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - See You Again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van See You Again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals See You Again .

Origineel

I got my sight set on you And I'm ready to wait I have a heart that will Never be tamed I knew you were something special When you spoke my name Now I can't wait, to see you again I've got a way of knowing When something is right I feel like I must of know you In another life 'Cause I felt this deep connection When you looked in my eyes Now I can't wait, to see you again The last time I freaked out I just kept looking down I st-st-stuttered when you asked me what I'm thinkin' 'bout Felt like I couldn't breathe You asked what's wrong with me My best friend Leslie said Oh, she's just being Miley The next time we hang out I will redeem myself My heart it can't rest till then Oo oh Oo Oh I, I can't wait, to see you again I got this crazy feeling Deep inside When you called and asked to see me Tomorrow night I'm not a mind reader But I'm reading the signs That you can't wait, to see me again The last time I freaked out I just kept looking down I st-st-stuttered when you asked me what I'm thinkin' 'bout Felt like I couldn't breathe You asked what's wrong with me My best friend Leslie said Oh she's just being Miley The next time we hang out I will redeem myself My heart it can't rest till then Oo oh Oo Oh I, I can't wait, to see you again I got my sight set on you And I'm ready to wait The last time I freaked out I just kept looking down I st-st-stuttered when you asked me what I'm thinkin' 'bout Felt like I couldn't breathe You asked what's wrong with me My best friend Leslie said Oh she's just being Miley The next time we hang out I will redeem myself My heart it can't rest till then Oo oh Oo Oh I, I can't wait to see you again (See you again) Oo oh Oo Oh I, I can't wait to see you again

 

Vertaling

Ik heb mijn ogen op jou En ik ben er klaar voor om te wachten Ik heb een hart dat zal Nooit worden getemd Ik wist dat je iets bijzonders Wanneer u sprak mijn naam Nu kan ik niet wachten om je weer te zien Ik heb een manier om te weten Wanneer iets goed is Ik voel me alsof ik van weet dat je moet In een ander leven Want ik voelde dit diepe verbinding Als je keek in mijn ogen Nu kan ik niet wachten om je weer te zien De laatste keer dat ik flipte Ik bleef maar naar beneden te kijken Ik st-st-stotterde toen je mij vroeg wat ik, denkend '' Bout ben Voelde alsof ik kon niet ademen U vroeg wat er mis is met mij Mijn beste vriend zei Leslie Oh, ze is gewoon Miley De volgende keer hangen we uit Ik zal mij verlossen Mijn hart kan niet rusten tot dan Oo Oo Oh Oh ik, ik kan niet wachten om je weer te zien Ik heb dit gekke gevoel Diep van binnen Wanneer u gebeld en gevraagd om mij te zien Morgenavond Ik ben geen gedachten lezen Maar ik ben het lezen van de borden Dat kan je niet wachten, om me weer te zien De laatste keer dat ik flipte Ik bleef maar naar beneden te kijken Ik st-st-stotterde bijje vroeg me wat ik, denkend '' Bout ben Voelde alsof ik kon niet ademen U vroeg wat er mis is met mij Mijn beste vriend zei Leslie Oh, ze is gewoon Miley De volgende keer hangen we uit Ik zal mij verlossen Mijn hart kan niet rusten tot dan Oo Oo Oh Oh ik, ik kan niet wachten om je weer te zien Ik heb mijn ogen op jou En ik ben er klaar voor om te wachten De laatste keer dat ik flipte Ik bleef maar naar beneden te kijken Ik st-st-stotterde toen je mij vroeg wat ik, denkend '' Bout ben Voelde alsof ik kon niet ademen U vroeg wat er mis is met mij Mijn beste vriend zei Leslie Oh, ze is gewoon Miley De volgende keer hangen we uit Ik zal mij verlossen Mijn hart kan niet rusten tot dan Oo Oo Oh Oh ik, ik kan niet wachten om je weer te zien (Tot ziens) Oo Oo Oh Oh ik, ik kan niet wachten om je weer te zien