Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Treu Friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Treu Friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Treu Friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Treu Friend .

Origineel

That's Right We sign our cards and letters B.F.F You've got a million ways to make me laugh (yeah) Your looking out for me you've got my back It's so good to have you around You know the secrets I could never tell And when I'm quiet you break through my shell Don't feel the need to do a rebel yell Cause you keep my feet on the ground You're a True Friend You're here till the end You pull me aside when something ain't right You talk with me now and into the night Till it's alright again Your a True Friend You don't get angry when I change the plans Somehow you're never out of second chances Won't say '' I told you'' when I'm wrong again I'm so lucky (yeah) that i found A True Friend You're here till the end You pull me aside when something ain't right You talk with me now and into the night Till it's alright again (BRIDGE) True Friends will go to the ends of the earth To find the things you need Friends hang on through the ups and the downs Cause they've got someone to believe in A True Friend You're here till the end You pull me aside when something ain't right You talk with me now and into the night No need to pretend (your a true friend) Oh a True Friend You're here till the end You pull me aside when something ain't right You talk with me now and into the night Till it's alright again Your a True Friend Your a True Friend Your a True Friend

 

Vertaling

Dat klopt We tekenen onze kaarten en brieven BFF Je hebt een miljoen manieren om me aan het lachen (yeah) Je op zoek naar mij je hebt mijn rug Het is zo goed om je rond Je weet dat de geheimen kon ik nooit vertellen En als ik stil ben je doorbreken mijn schulp Voel je niet de behoefte om een ??rebel yell doen Want je mijn voeten op de grond houden Je bent een echte vriend Je bent hier tot het einde Je trekt me opzij als er iets niet in orde Je praat met me nu en in de nacht Tot het is goed weer Je een echte vriend Je hoeft niet boos toen ik de plannen Een of andere manier ben je nooit uit de tweede kans Zal niet zeggen''Ik heb je gezegd''als ik het weer mis Ik ben zo gelukkig (yeah) die ik heb gevonden A True Friend Je bent hier tot het einde Je trekt me opzij als er iets niet in orde Je praat met me nu en in de nacht Tot het is goed weer (BRIDGE) Echte Vrienden gaat naar de uiteinden van de aarde Te vinden de dingen die je nodig hebt Vrienden hangen aan door de ups en downs Want ze hebben iemand moetgeloven in A True Friend Je bent hier tot het einde Je trekt me opzij als er iets niet in orde Je praat met me nu en in de nacht Geen behoefte om te doen alsof (Je een ware vriend) Oh een True Friend Je bent hier tot het einde Je trekt me opzij als er iets niet in orde Je praat met me nu en in de nacht Tot het is goed weer Je een echte vriend Je een echte vriend Je een echte vriend