Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miley cyrus Songtekst: we a famly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miley cyrus - we a famly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we a famly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miley cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miley cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we a famly .

Origineel

It's been a long cold winter. Feels like it's been forever yeah. We both travelin'. I'm somewhere south of Wichita. You're somewhere up there under the moon. I can't see you. Flying along the engines hummin. Jesus and the spaceships comin' down. Oh and I just can't imagine life without you. could ever happen now!. It's you and me... we a famly. It's been a long hot summer. I miss you it's a bummer yeah. We both travelin'. You're somewhere south of Wichita. I'm up here somewhere under the moon. I can't see you. Flyin' along the engines hummin'. Jesus and the spaceships comin' down. Oh and I just can't imagine life without you. ever happen now. It's you and me... we a famly

 

Vertaling

Het is een lange koude winter geweest. Het voelt alsof het voor altijd is geweest, ja. We zijn allebei op reis. Ik ben ergens ten zuiden van Wichita. Jij bent ergens daarboven onder de maan. Ik kan je niet zien. Vliegend langs de motoren zoemend. Jezus en de ruimteschepen komen naar beneden. Oh en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. zou nu ooit kunnen gebeuren!. Het is jij en ik... wij een familie. Het is een lange hete zomer geweest. Ik mis je, dat is balen, ja. We zijn allebei op reis. Jij bent ergens ten zuiden van Wichita. Ik ben hier ergens onder de maan. Ik kan je niet zien. Vliegend langs de motoren zoemend. Jezus en de ruimteschepen komen naar beneden. En ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Het zal nooit gebeuren. Het is jij en ik... wij een familie