Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Miley Cyrus Songtekst: Who Owns My Heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Miley Cyrus - Who Owns My Heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Who Owns My Heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Miley Cyrus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Miley Cyrus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Who Owns My Heart .

Origineel

R - O - C - K - Mafia Creation shows me what to do I'm dancing on the floor with you And when you touch my hand I go crazy, yeah The music tells me what to feel I like you now But is it real by the time we say goodnight I don't know if this is right And I feel you (you) coming through my veins. Am I into you (you) or is it music to blaime? Who owns my heart Is it love or is it art 'Cause the way you got your body movin' got me confusin' And I can't tell if it's the beat or sparks Who owns my heart Is it love or is it art You know I wanna believe that we're a masterpiece But sometimes it's hard to tell in the dark Who owns my heart The room is full But all I see is the way Your eyes just blaze through me Like fire in the dark We're like living art And it hits me Like a ... of wave Are you feeling me Or is the music to blame Who owns my heart Is it love or is it art 'Cause the way you got your body movin' got me confusin' And I can't tell if it's the beat or sparks Who owns my heart Is it love or is it art You know I wanna believe that we're a masterpiece But sometimes it's hard to tell in the dark Who owns my heart So come on, baby Keep on bumping me Keep on rubbing me Like a rodeo Baby, hold me close Come on Here we go (x3) And it hits me Like a ... of wave Are you feeling me Or is the music to blame Who owns my heart Is it love or is it art 'Cause the way you got your body movin' got me confusin' And I can't tell if it's the beat or sparks Who owns my heart Is it love or is it art You know I wanna believe that we're a masterpiece But sometimes it's hard to tell in the dark Who owns my heart

 

Vertaling

R - O - C - K - Maffia Creatie toont me wat te doen Ik dans op de vloer met je En als je mijn hand aan te raken Ik gek, ja De muziek vertelt me wat te voelen Ik wil u nu Maar is het echt tegen de tijd dat we zeggen welterusten Ik weet niet of dit juist is En ik voel je (u) komt door mijn aderen. Ben ik in je (u) of is het muziek blaime? Wie is eigenaar van mijn hart Is het liefde of is het kunst Want de manier waarop je hebt je Body Movin 'got me confusin' En ik kan niet zeggen of het is de beat of vonken Wie is eigenaar van mijn hart Is het liefde of is het kunst Je weet dat ik wil geloven dat we een meesterwerk Maar soms is het moeilijk te zeggen in het donker Wie is eigenaar van mijn hart De kamer is vol Maar alles wat ik zie is de manier waarop Je ogen Just Blaze door mij Net als vuur in het donker We zijn net als levende kunst En het raakt me Net als een ... van golf Voel je je mij Of is de muziek de schuld Wie is eigenaar van mijn hart Is het liefde of is het kunst Want de manier waarop je hebt je Body Movin 'got me confusin' En ik kan niet zeggen of het is de beat ofvonken Wie is eigenaar van mijn hart Is het liefde of is het kunst Je weet dat ik wil geloven dat we een meesterwerk Maar soms is het moeilijk te zeggen in het donker Wie is eigenaar van mijn hart Dus kom op, baby Hou me op stoten Hou me op de wreef Net als een rodeo Schatje, hou me dicht Kom op Hier gaan we (x3) En het raakt me Net als een ... van golf Voel je je mij Of is de muziek de schuld Wie is eigenaar van mijn hart Is het liefde of is het kunst Want de manier waarop je hebt je Body Movin 'got me confusin' En ik kan niet zeggen of het is de beat of vonken Wie is eigenaar van mijn hart Is het liefde of is het kunst Je weet dat ik wil geloven dat we een meesterwerk Maar soms is het moeilijk te zeggen in het donker Wie is eigenaar van mijn hart