Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: milionario e jose rico Songtekst: a garça pantaneira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: milionario e jose rico - a garça pantaneira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a garça pantaneira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van milionario e jose rico! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van milionario e jose rico en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a garça pantaneira .

Origineel

A Garça Branca Matogrossense. Levanta o voo do Pantanal. Nâo sei se foi pro estado de Minas. Se foi pro estadão de Goiás. Só sei que aqui fiquei sozinho. Com muita vontade de ir atras. Pra conhecer a nova morada. Da linda flor do meu Pantanal. Quem teve um grande amor nessa vida. Lembranças guarda no coraçao. Se este alguem regressar um dia. Darei meu amor, minha paixão. A águas claras do rio Bonito. Ficaram escuras para mim. Depois que meu amor foi embora. O meu cantar ficou triste assim

 

Vertaling

De witte reiger van Mato Grosso. Hij vertrekt vanuit de Pantanal. Ik weet niet of het voor de staat Minas was. Als het voor de staat Goiás was. Ik weet alleen dat ik hier alleen was. Met veel verlangen om terug te gaan. Om het nieuwe adres te leren kennen. Van de prachtige bloem van mijn Pantanal. Die een grote liefde had in dit leven. Houdt herinneringen in zijn hart. Als die iemand op een dag terugkomt. Ik zal mijn liefde geven, mijn passie. Het heldere water van de rivier Bonito werd donker voor mij Nadat mijn liefde vertrok. Mijn gezang werd droevig zoals dit