Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: milionario e jose rico Songtekst: bailão cuiabano

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: milionario e jose rico - bailão cuiabano ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bailão cuiabano? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van milionario e jose rico! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van milionario e jose rico en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bailão cuiabano .

Origineel

"É isto aí amigo. Vamos juntos, vai ser grande Cuiabá". Me dê licença eu preciso ir embora. Já está quase na hora. E não posso demorar. Neste momento o baile está começando. Tem alguém me esperando. Eu não posso me atrasar. Lambadeira, lambadeiro. Neste momento preciso sair rasgando. E já vou entrar dançando. Lambadão em Cuiabá. Neste momento preciso sair rasgando. Vou entrar na noite adentro até o dia clarear. "É isso aí amigos, vamos juntos. Vamos juntos". "Dançando que eu quero ver"

 

Vertaling

"Dat is het, mijn vriend. Laten we samen gaan, het zal geweldig zijn Cuiabá". Excuseer me, ik moet gaan. Het is bijna tijd. En ik kan niet lang blijven. Op dit moment begint de bal. Er wacht iemand op me. Ik kan niet te laat komen. Lambadeira, lambadeiro. Nu moet ik naar buiten. En ik ben al aan het dansen. Lambadão in Cuiabá. Op dit moment moet ik gaan scheuren. Ik ga de nacht in tot het daglicht. "Dat is het vrienden, laten we samen gaan. Laten we samen gaan. "Dansen die ik wil zien"