Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: milionario e jose rico Songtekst: minha casa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: milionario e jose rico - minha casa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van minha casa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van milionario e jose rico! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van milionario e jose rico en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals minha casa .

Origineel

Minha casa, minha vida, minha luta, minha dor. Herança de uma fortuna construída com muito amor. Ninguém sabe quantas lágrimas entre sorrisos e ais. É o bastante que represento de um tudo em que sou capaz. Minha casa, minha vida, minha luta, minha dor. Herança de uma fortuna construída com muito amor. Só tenho muito é que agradecer. A minha chefe mãe padroeira. Por tudo que tem feito. Com sua bondade me deu o direito. De viver cantando e ser tão feliz

 

Vertaling

Mijn huis, mijn leven, mijn strijd, mijn pijn. Erfenis van een fortuin gebouwd met veel liefde. Niemand weet hoeveel tranen tussen het lachen en jammeren. Het is genoeg dat ik alles vertegenwoordig waartoe ik in staat ben. Mijn huis, mijn leven, mijn gevecht, mijn pijn. Erfenis van een fortuin gebouwd met veel liefde. Ik heb alleen veel te danken. Aan mijn patron moeder baas. Voor alles wat ze gedaan heeft. Met haar vriendelijkheid gaf ze me het recht Om zingend te leven en zo gelukkig te zijn