Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: milionario e jose rico Songtekst: silencio da noite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: milionario e jose rico - silencio da noite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van silencio da noite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van milionario e jose rico! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van milionario e jose rico en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals silencio da noite .

Origineel

É tarde da noite, o sono não chega. Fico preocupado, não posso dormir. Me vem a lembrança da mulher querida. Que foi a razão de toda a minha vida. E hoje está tão longe de mim. Aqui tão distante de alguém que amo. Me deito na cama, me ponho a pensar. Fechando meus olhos vejo seu retrato. Na melancolia que invade meu quarto. No silêncio da noite fico a meditar. Entre as paredes do meu quarto triste. Não posso esquecer um momento sequer. Sozinho jamais terei felicidade. Porem se voltar por ter piedade. É melhor ficar por onde estiver

 

Vertaling

Het is laat op de avond, slaap komt niet. Ik maak me zorgen, ik kan niet slapen. Ik moet denken aan de lieve vrouw Die de reden van mijn hele leven was. En vandaag is ze zo ver weg van mij. Hier zo ver van iemand waar ik van hou. Ik lig in bed, ik denk bij mezelf. Als ik mijn ogen sluit, zie ik haar portret. In de melancholie die mijn kamer binnendringt. In de stilte van de nacht mediteer ik. Tussen de muren van mijn trieste kamer. Ik kan geen enkel moment vergeten. Alleen zal ik nooit gelukkig zijn. Maar als ik terug kom voor medelijden. Het is beter om te blijven waar je bent