Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miltinho Songtekst: idéias erradas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miltinho - idéias erradas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van idéias erradas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miltinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miltinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals idéias erradas .

Origineel

Não faça idéias erradas de mim,. Só porque,eu quero você tanto assim,. Eu gosto de você,mas não esqueço,. De tudo quanto valho e mereço.. Não pense que se você me deixar,. A dor será capaz de me matar.. De um verdadeiro amor,não se aproveita,. E não se faz,. Senão aquilo que enobrece,. Depois ele se vai,. A gente aceita,. A gente bebe,a gente chora,. Mas esquece!

 

Vertaling

Krijg niet het verkeerde idee over mij. Gewoon, omdat ik je zo graag wil. Ik vind je aardig, maar ik vergeet niet... Van alles wat ik waard ben en verdien... Denk niet dat als je me verlaat. De pijn zal me kunnen doden... Van een echte liefde, maak je geen misbruik... ...en je doet niet... ...maar dat wat veredelt... Dan is het weg. We accepteren het... we drinken, we huilen... Maar vergeet het!