Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miltinho Songtekst: mal de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miltinho - mal de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mal de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miltinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miltinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mal de amor .

Origineel

Meu mal é o mal de amor. Não há remédio que cure a minha dor (2x). No céu uma estrela peregrina. A minha sina iluminou. O sol me pareceu cheio de encanto. Mas o meu pranto não enxugou. Banhei-me com a chuva do orvalho. E sem amor meu mal continuou. Meu mal é o mal de amor. Não há remédio que cure a minha dor (2x)

 

Vertaling

Mijn kwaad is het kwaad van de liefde. Er is geen remedie die mijn pijn zal genezen (2x). In de lucht een pelgrim ster Mijn lot verlicht. De zon leek vol betovering. Maar mijn tranen werden niet weggeveegd. Ik baadde in de dauw regen. En zonder liefde ging mijn kwaad verder. Mijn kwaad is het kwaad van de liefde. Er is geen remedie die mijn pijn zal genezen (2x)