Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mindless self indulgence Songtekst: married alive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mindless self indulgence - married alive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van married alive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mindless self indulgence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mindless self indulgence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals married alive .

Origineel

Married alive Married alive Married alive (ohh) Married alive (ooh!) Married alive (ohh) Married alive (ooh!) Marriage is my IN-STI-TU-TION Marriage is an IN-STI-TU-TION Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! Doin' this... (ohh, uhh) (ohh, ooh) (ohh, uhh) (ohh, ooh) Married alive (ohh) Married alive (ooh!) Married alive (ohh) Married alive (ooh!) Marriage is my IN-STI-TU-TION Marriage is an IN-STI-TU-TION Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! Doin' this... Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! (You...may kiss...bride.) (You...may kiss...bride.) (You...may kiss...) And kiss your ass good...bye! Marriage is my IN-STI-TU-TION Marriage is an IN-STI-TU-TION Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! Oh! Please don't make me go! Doin' this...

 

Vertaling

Levend getrouwd Levend getrouwd Levend getrouwd (ohh) Levend getrouwd (ooh!) Levend getrouwd (ohh) Levend getrouwd (ooh!) Huwelijk is mijn IN-STI-TU-TION Het huwelijk is een IN-STI-TU-TION Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Door dit te doen... (ohh, uhh) (ohh, ooh) (ohh, uhh) (ohh, ooh) Levend getrouwd (ohh) Levend getrouwd (ooh!) Levend getrouwd (ohh) Levend getrouwd (ooh!) Huwelijk is mijn IN-STI-TU-TION Het huwelijk is een IN-STI-TU-TION Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Door dit te doen... Oh! Laat me alsjeblieft niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! (Je...mag...de bruid kussen.) Jij...mag...bruid kussen. (Je...mag... kussen...) En kus je kont goed ... bye! Het huwelijk is mijn IN-STI-TU-TION Het huwelijk is een IN-STI-TU-TION Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Oh! Alsjeblieft laat me niet gaan! Door dit te doen...