Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mindless self indulgence Songtekst: pay for it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mindless self indulgence - pay for it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pay for it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mindless self indulgence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mindless self indulgence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pay for it .

Origineel

I know I'll feel this way forever I know no one will beg to differ Goodbye, so long, it's been a pleasure Repeat this when I say that [Bridge] I don't want you to hate me Oh no I want you to want to hate me I don't want you to date me Oh no I want you to want to date me [Chorus] I wanna pay for it All of this shit I wanna pay for it Like a goddamn son of a bitch I wanna pay for it All of this shit I wanna pay for it Like a goddamn son of a bitch Never gonna be perfect No never gonna be Never good enough Not for me I know I'll feel this way forever No never gonna be Never good enough Not for me I know no one will beg to differ Repeat this when I say that [Bridge] [Chorus] Never gonna be perfect No never gonna be Never good enough Not for me I know I'll feel this way forever No never gonna be Never good enough Not for me I know no one will beg to differ Too much of nothing never hurt me baby It is aggressive that the message reads [Bridge] [Chorus]

 

Vertaling

Ik weet dat ik me altijd zo zal voelen Ik weet dat niemand zal smeken om iets anders Vaarwel, zo lang, het was me een genoegen Herhaal dit als ik zeg dat [Bridge] Ik wil niet dat je me haat Oh nee Ik wil dat je me wilt haten Ik wil niet dat je met me date Oh nee Ik wil dat je met me uit wil [Chorus] Ik wil ervoor betalen Al deze shit Ik wil ervoor betalen Als een verdomde hoerenzoon Ik wil er voor betalen Al deze shit Ik wil ervoor betalen Als een verdomde hoerenzoon Never gonna be perfect Nee nooit zal zijn Nooit goed genoeg Niet voor mij. Ik weet dat ik me altijd zo zal voelen Nee nooit zal zijn Nooit goed genoeg Niet voor mij Ik weet dat niemand zal smeken om iets anders Herhaal dit als ik zeg dat [Bridge] [Chorus] Never gonna be perfect No never gonna be Nooit goed genoeg Niet voor mij Ik weet dat ik me altijd zo zal voelen No never gonna be Nooit goed genoeg Niet voor mij Ik weet dat niemand zal smeken om iets anders Te veel van niets heeft me nooit pijn gedaan schatje Het is agressief dat het bericht luidt [Bridge] [Chorus]