Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mindy smith Songtekst: you just forgot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mindy smith - you just forgot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you just forgot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mindy smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mindy smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you just forgot .

Origineel

Well, I know that you love me I know you think of me a lot And I know that you care And you wish I was there when I'm not From the first of the year to the last of December It seems all I do is try not to remember That you just forgot Yeah, you just forgot Well, I'm sure that you miss me And I know that someday you'll be back I must have dissected your mind Wondering why didn't I think of that And the first thing I do when the light hits the window Is think about you and then think it's so simple As you just forgot Yeah, you just forgot I bet you tied a string on your finger Left the trail some time behind you You keep on going on your pillow to remind you To remind you That you just forgot Yeah, you just forgot

 

Vertaling

Nou, ik weet dat je van me houdt Ik weet dat je veel aan me denkt En ik weet dat je om me geeft En je zou willen dat ik er was als ik er niet ben Van de eerste van het jaar tot de laatste van december Het enige wat ik doe is proberen me niet te herinneren Dat je het gewoon vergeten bent Ja, je bent het gewoon vergeten Nou, ik weet zeker dat je me mist En ik weet dat je op een dag terug zult komen Ik moet je geest hebben ontleed me afvragend waarom ik daar niet aan gedacht heb En het eerste wat ik doe als het licht door het raam valt Is aan jou denken en dan denken dat het zo simpel is Zoals je gewoon vergeten bent Ja, je bent het gewoon vergeten. Ik wed dat je een touwtje aan je vinger hebt gebonden Het spoor een tijd achter je hebt gelaten Je gaat maar door op je kussen om je eraan te herinneren Om je eraan te herinneren Dat je het gewoon vergeten bent Ja, je bent het gewoon vergeten