Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ministry Songtekst: nature of love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ministry - nature of love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nature of love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ministry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van ministry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nature of love .

Origineel

Love Love is like an open hand Stings a little when it lands Hold me closer Hold me tighter Hold me so damn close that my heart's on fire It's a fantasy It's a nightmare And the whole damn world is walking round in theirs I said love Love is like a razor blade Double edge and double pain Hold me closer Hold me tighter When I rip your flesh and the pain is fresh It's a fantasy It's a nightmare And the whole damn world doesn't seem to care I said love Love is like a butcher knife Double sharp for single lives Hold me closer Hold me tighter As the lights go out and we start to shout It's a fantasy It's a nightmare With a big black bruise and a handful of hair I said love

 

Vertaling

Liefde Liefde is als een open hand Het prikt een beetje als het landt Hou me dichter vast Hou me steviger vast Hou me zo dichtbij dat mijn hart in brand staat Het is een fantasie Het is een nachtmerrie En de hele wereld loopt rond in die van hun Ik zei liefde. Liefde is als een scheermes Dubbele rand en dubbele pijn Hou me dichter vast Hou me steviger vast Wanneer ik je vlees verscheur en de pijn vers is Het is een fantasie It's a nightmare En de hele wereld lijkt er niet om te geven Ik zei liefde. Liefde is als een slagersmes Dubbel scherp voor een enkel leven Hou me dichter vast Hou me steviger vast Als de lichten doven en we beginnen te schreeuwen Het is een fantasie Het is een nachtmerrie Met een grote zwarte blauwe plek en een handvol haar Ik zei liefde.