Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ministry Songtekst: waiting (geiger counter mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ministry - waiting (geiger counter mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting (geiger counter mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ministry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van ministry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting (geiger counter mix) .

Origineel

I'm still waiting I'm still waiting I'm still waiting I'm still waiting Waiting for Christ in the USA Waiting for Christ in the USA Waiting for Christ in the USA Waiting til I die Waiting for the day Waiting for the day Waiting for the day He needs me I'm still waiting I'm still waiting I'm still waiting I'm still waiting Wasting my time in the USA Wasting my time in the USA Wasting my life in the USA Waiting til I die Waiting for the day Waiting for the day Waiting for the day He needs me Waiting for the day Waiting for the day Waiting for the day He needs me I'm still waiting I'm still waiting I'm still waiting I'm still waiting Waiting for a life in the USA Waiting for a life in the USA Waiting for a life in the USA

 

Vertaling

Ik wacht nog steeds Ik wacht nog steeds. ik wacht nog steeds Ik wacht nog steeds Wachten op Christus in de VS Wachten op Christus in de VS Wachten op Christus in de VS Wachten tot ik sterf Wachten op de dag Wachten op de dag Wachten op de dag Hij heeft me nodig Ik wacht nog steeds. Ik wacht nog steeds Ik wacht nog steeds. Ik wacht nog steeds Ik verspil mijn tijd in de VS Mijn tijd verspillen in de VS Mijn leven verspillen in de VS Wachten tot ik sterf Wachten op de dag Wachten op de dag Wachten op de dag Hij heeft me nodig Wachten op de dag Wachten op de dag Wachten op de dag Hij heeft me nodig Ik wacht nog steeds Ik wacht nog steeds Ik wacht nog steeds. Ik wacht nog steeds Wachten op een leven in de VS Wachten op een leven in de VS Wachten op een leven in de VS